Beddenleeuw Ervaringen en Reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Beddenleeuw en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Beddenleeuw

Kan jij veilig online bestellen bij Beddenleeuw? Lees de reviews en bepaal jouw beoordeling.

Ervaring van Anouk, toegevoegd op 7 februari 2022

Slechtste service ooit ! 4 weken te laat en staat 30 minuten voor de duur zo der aan te bellen en verwachten maar dat je kan ruiken dat ze der staan. Nemen ook nooit op en mail reageren ze of niet op of 2 weken later !

Hele goede service

Ervaring van Stephan , toegevoegd op 4 januari 2022

Alle slechte ervaringen die hier zijn gemeld geldt niet voor iedereen. Want wij hebben namelijk een hele prettige service ervaren. Bed werd snel en compleet geleverd. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Bed ging na een half jaar enigszins kapot. Foto's in mail gestuurd en 2 dagen later gebeld dat het bed 1 week later al omgewisseld kon worden. Er werd totaal niet moeilijk gedaan en een hele vriendelijke vrouw aan de lijn gehad. Bij de wissel aan hun woord en tijd gehouden. Kortom: geweldige ervaring gehad met dit bedrijf.

slechte levering

Ervaring van fam tervoort, toegevoegd op 13 september 2021

zou bezorgd worden had de chauffeur pech {dat kan gebeuren } maar bel dan even tweede bezorg poging komt hij weer niet opdagen .derde keer wel maar zonder de bij bestelde hockers die zijn uit eindelijk vandaag bezorgd zonder de plaid die wel op de pak bon staat >GGRRR. het enigste wat wel goed is is gelukkig het bed .maar verder is het een winkel die veel beloofd en weinig doet wat levering betreft

Super goede service!!

Ervaring van Sabrina , toegevoegd op 10 augustus 2021

Ontzettend lief personeel. Iedereen is erg behulpzaam. Goed en kundig advies. Binnen een half uurtje hadden we een supermooi bed voor mijn dochtertje besteld.

Slechte nalevering

Ervaring van Kees, toegevoegd op 22 mei 2021

Topper niet geleverd. Afstandsbediening tv lift stuk en montageset van de tv lift niet geleverd. Doordat de bestelling niet compleet was heb ik niet alles betaald. Gelukkig maar, want 10 dagen na de levering heb ik het nog niet ontvangen. Wel 8 telefoontjes verder.

Goed geholpen

Ervaring van R. Kolsté, toegevoegd op 23 februari 2021

Boxspring mila besteld met koudschuim topper 8 cm. Levering keurig op tijd en goed telefonisch contact gehad.????????????Zeer tevreden

Tevreden

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 20 april 2020

» Beddenleeuw beoordeling

Mijn ervaring plaatsen