Beddenreus ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Beddenreus en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Beddenreus

Zoek je een bed of een matras? Zoek dan niet verder, maar kijk op beddenreus.nl. BeddenREUS biedt niet alleen een grote keuze aan bedden en boxsprings, maar ook aan toebehoren zoals matrassen, dekbedden en bedtextiel. Voor alle producten geldt dat de kwaliteit hoog is en de prijs laag. Een goede nachtrust is heel belangrijk, maar wie zegt dat een kwalitatief goed bed peperduur moet zijn? Niet bij BeddenREUS.

Persoonlijk
Op de website kun je in alle rust een artikel uitzoeken dat voldoet aan jouw wensen. Heel belangrijk, vindt BeddenREUS, want een bed of matras is heel persoonlijk. De een kiest voor een zacht matras, terwijl de ander liever een wat harder matras heeft. Wil je liever proefliggen in een van de vestigingen van BeddenREUS, dan is dit uiteraard mogelijk. Zowel in de winkel als bij de webshop op beddenreus.nl wordt passend advies op maat gegeven. Zodat jij straks het perfecte bed of de meest ideale slaaptoebehoren hebt!

Vreemde levering

Ervaring van Pascal, toegevoegd op 10 januari 2018

Ik had 2 beddenbodems besteld via de website. Deze zouden na 2 werkdagen worden geleverd, dat was helaas deels waar. Tot mijn verbazing krijg ik er maar één en werd het andere deel 5 dagen later geleverd. Na telefonisch contact werd mij wat lacherig, luchtig en zonder enige vorm van medeleven verteld dat dit echt aan postnl lag maar dat was grote onzin. Ik zag dat ze zelf 2 losse pakketje hadden gemaakt en mij niet eerlijk hadden ingelicht. Heel erg zonde. De producten zijn prima maar de levering was echt bijzonder slecht.

klanten service

Ervaring van leon, toegevoegd op 17 oktober 2017

hadden een boxspring gekocht en bed was goed maar mijn vrouw had probleem met erin te komen , in de winkel is het anders en ga je met kleren en schoenen liggen en lijkt het goed . meteen dag erna gebeld en na heel lang onderhandelen , namen ze de boxspring die helemaal nieuw was terug met een verlies van 50%. met de klantenservice van beterbed valt niet te praten jammer.

Zeer slechte service

Ervaring van Daniëlle Hommel, toegevoegd op 26 mei 2017

Mijn Klacht Na ruime tijd wachten word eindelijk ons nieuwe bed geleverd, wel nog even zelf in elkaar zetten maar dat moet goed komen met de voor geboorden gaten. Na een tijd zoeken, nergens iets te vinden dus besloten wij met de klantenservice te bellen. Zij gaven aan dat deze er in moesten zitten, Maar helaas toch echt niet. Na elke keer een uur te wachten was het dan toch te laat om een spoed monteur te sturen (al de hele dag aan het bellen met klantenservice en filiaal). Uiteindelijk is er dan een winkelmedewerker om half 5 bij ons aangekomen. Vanuit de klantenservice is beloofd dat deze beste man ons probleem wel op kwam lossen, Maar deze man gaf aan dat helemaal niet te doen maar te komen kijken naar ons probleem. Na even te kijken naar onze splinternieuwe boxspring, kwam hij tot de conclusie dat er geen voorgeboorden gaten in zaten en de juiste schroeven ontbraken. Dit zou hij melden bij de klantenservice en natuurlijk zouden we zsm van hen horen. Intussen 1.5 dag weer verder, niets gehoord. Na zelf contact op te nemen met de klantenservice van beddenreus werd ons medegedeeld dat er overlegd moet worden met de leverancier maar dat het 5-6 weken duurt voordat onze nieuwe boxspring geleverd gaat worden. Uiteraard is er opnieuw geen andere oplossing en worden we over een aantal dagen maar weer eens terug gebeld. Koop dus nooit een nieuw bed bij beddenreus, erg slechte service want buiten de klantenservice is er verder niemand te spreken !!!

Ervaring van Smit, toegevoegd op 15 februari 2015

Heel goed geholpen in de winkel in Den Bosch, de boxspring is nu besteld en verwacht ik over 2 weken.

Ervaring van Mathias, toegevoegd op 26 oktober 2014

Eindelijk een matras gevonden waarbij ik geen pijn meer heb in mijn rug, bedankt beddenreus,.

» Beddenreus Review

Mijn ervaring plaatsen