Beerze Bulten ervaringen en beoordelingen

Lees de beoordelingen en recensies over de camping van Beerze Bulten. Alle beschikbare ervaringen samen geven een goed beeld van wat je kunt verwachten tijdens een vakantie bij Beerze Bulten. Als er een nieuwe ervaring wordt geschreven zal deze binnen enkele dagen te zien zijn op deze pagina.

Mijn ervaring plaatsen

Over Beerze Bulten

Deze 5 sterren camping is gelegen in een bosrijke omgeving en bevat tal van faciliteiten. Er zijn zowel vakantiehuizen als losse campingplaatsen te boeken. Voor de kinderen is er onder meer een overdekt speelparadijs en een groot zwembad beschikbaar. Naast vakantie vieren kan je er ook terecht voor een dagje uit met de gehele familie. Woon je in de buurt dan kunnen jouw kinderen ook zwemles krijgen bij Beerze Bulten. Gebruik maken van WIFI is mogelijk, de kosten hiervan bedragen 2,50 euro per dag. Het is ook mogelijk om jouw hond mee te nemen op vakantie. Regelmatig zijn er aanbiedingen te vinden vooral buiten het hoogseizoen om. Een brochure met alle beschikbare informatie over deze camping is gratis aan te vragen. Filmpjes van het gehele terrein en de faciliteiten kan je terugzien op Youtube.

Geen camping van het jaar

Ervaring van Raym, toegevoegd op 8 augustus 2017

Wat er word gezegd camping van het jaar vind ik dus niet. Achterste veld met je caravan staan vallen allemaal eikels uit de bomen caravan vol met deuken.camping receptie zegt ja dat kan gebeuren .zeer slechte zaak zeg dit dan van te voren kan je er over nadenken wat je wil. Meneer Jan van de camping maakt zich druk dat de bolderkar die in de avond terug moeten maar als een kind haar scheenbeen breekt weet hij niet hoe snel hij weg moet en niemand te bereiken van de receptie. Er zou voor de kinderen op het veld animatie op het veld komen om de schrik weg te halen zijn niet geweest een gemiste kans. Andere campings in de buurt denk aan de sprookjescamping of de zandstuve vind ik beter en zijn meer met de kinderen en gasten bezig. Sanitair is wel schoon. Voor ons NOOIT meer de Beerze Bulten. Om ons heen hoorde we steeds meer klachten over de camping erg jammer.

Tweede keer geweest

Ervaring van Rosa, toegevoegd op 31 augustus 2014

Ons gezinnetje is voor de tweede keer naar Beerze Bulten geweest. Zoek je een schone en goede camping in Nederland dan kom je al gauw bij beerze bulten uit, zeker als je ook kinderen hebt. Fijn dat de animatie gewoon in het Nederlands is, voor ons geen franse campings meer.

Prijzig maar aanrader

Ervaring van Louise V., toegevoegd op 31 mei 2014

Het is een 5-sterren camping, dat is aan alles te zien maar ook aan de prijs :D Toch enorm genoten met onze kinderen en opa en oma erbij. Veel activiteiten voor de kinderen.Het zwembad is enorm mooi en de glijbaan is veel gebruikt.De omgeving is schitterend, neem fietsen mee!!

Mooie camping en veel facilieteiten

Ervaring van fam. Goossens, toegevoegd op 12 juli 2013

Wij hebben ons zeker vermaakt bij Beerze Bulten. Genoeg te doen voor de kinderen, wij waren er in het hoogseizoen. Buiten het seizoen om schijnt het wat rustiger te zijn. Sanitaire voorzieningen zijn prima in orden, van het restaurant hebben wij geen gebruik gemaakt maar het zag er proper uit.

» Beerze Bulten review

Mijn ervaring plaatsen