Bekendvanpc ervaringen en beoordelingen

Je hebt een leuke aanbieding gezien bij bekendvanpc, maar je durft er eigenlijk geen bestelling te plaatsen. Zit je dan niet vast aan enge abonnementen of komt je product gewoon nooit aan? Op deze website kan je de eerlijke ervaringen en beoordelingen van andere klanten lezen. Zo weet je zeker of je vol vertrouwen een bestelling kan plaatsen bij bekendvanpc.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bekendvanpc

Bekendvanpc.nl biedt meer dan 1000 producten aan uit een breed assortiment. Het zijn meestal producten die je zult herkennen van diverse thuiswinkel programma's van de televisie. Bijvoorbeeld Nutribullet en veel thuis fitness apparaten.
Bekendvanpc maakt deel uit van het internetbedrijf Bralex Webshops die in 2009 begon met zijn eerste webwinkel.
Klanten beoordelen de website met een 7,5.

Op de homepagina vind je de onderverdeling: aanbieding, bekend van TV, fitness, health & beauty, huis & tuin en gadgets.

Als je op bijvoorbeeld huis & tuin klikt, zie je een lijst met artikelen waaruit je kunt kiezen, zoals huishoudartikelen, pannen, gereedschap, verven, hoofdkussens, enz.
Wanneer je dan op pannen klikt krijg je een selectie van pannen. Je ziet afbeeldingen, meer informatie over het produkt, de prijs en je kunt als je wilt overgaan tot bestellen.

Door middel van een zoekfunctie kun je ook de hele webwinkel doorzoeken. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen bij vragen. Bij een bestelling van boven de €60,- worden er geen verzendkosten berekend.

Snelle levering

Ervaring van Roland, toegevoegd op 23 februari 2016

Heb hier een weerstation besteld en werd zoals beloofd de volgende dag thuis afgeleverd. De kwaliteit is perfect en het product werkt goed, ben er erg blij mee en bedankt!

Super bedrijf

Ervaring van Soraya, toegevoegd op 23 februari 2016

Dit bedrijf moet zo doorgaan! Heb mijn pakket de volgende dag al in huis gekregen. prijs / kwaliteitsverhouding is goed op andere sites was het duurder. Ga vooral zo door

Goede ervaring

Ervaring van Margot, toegevoegd op 28 september 2015

Snel geleverd en goede prijs

Goedkoopkeyboard

Ervaring van Hadassah, toegevoegd op 29 maart 2014

Mijn zoontje wilde een keyboard, flink zoeken oa.bij Bol.com Geschrokken van alle prijzen maar Bekendvanpc had een goedkope en de kwaliteit is ook top!

Groentesnijder

Ervaring van L.B, toegevoegd op 25 februari 2014

Die groentesnijder is stukken voordeliger als bij Blokker. Cadeautje voor mezelf.

Slecht bedrijf

Ervaring van Koert, toegevoegd op 10 september 2013

Onvriendelijk als de pest en ze verkopen ook nog eens troep.Niet bestellen bij Bekend Van PC

Gezond afvallen

Ervaring van Melianne, toegevoegd op 31 augustus 2013

Diverse apparaten besteld om af te vallen. Alle kleine beetjes helpen.

» Bekendvanpc Review

Mijn ervaring plaatsen