YourSurprise ervaringen en beoordelingen

Een cadeau krijgen is natuurlijk altijd leuk helemaal als deze helemaal gepersonaliseerd is. Het ontvangen van een cadeau met een dierbare foto is een groter cadeau dan je ooit hebt kunnen indenken. Ervaringen van bezoekers die je voorgingen kan je hier online lezen. Aan de hand van hun beoordelingen kan je zo een Yoursurprise bestellen.

Gemiddelde beoordeling:

Gebaseerd op 17 ervaringen
Mijn ervaring plaatsen

Over YourSurprise.nl

Yoursuprise.nl is een grote online cadeaushop waar je diverse artikelen in diverse categorieën voor verschillende leeftijden vind. Yoursuprise.nl is actief in Duitsland, België, Frankrijk, Engeland en Nederland. Ze leveren zowel particulier als zakelijk cadeaus.

Bij yoursuprise.nl kun je je cadeau laten personaliseren door een foto, naam of tekst op het artikel te laten toevoegen. Yoursurpise.nl heeft een cadeauvinder op haar site waar je kunt invoeren voor wie je een cadeau zoekt, voor welke gelegenheid het is en welke prijsklasse het mag zijn. Hierdoor vindt je een overzicht van artikelen die volgens yoursuprise.nl wellicht geschikt zijn om te geven als cadeau voor jou.

Yoursuprise.nl heeft alle artikel gerangschikt onder diverse gelegenheden op haar site zoals bijvoorbeeld verjaardag, moederdag, vaderdag, valentijn, jubileum, kerst, kraamcadeau, examen, romantisch en nog veel meer buttons waar je op kunt klikken om een overzicht van cadeautjes te zien die volgens yoursuprise geschikt zijn voor een gelegenheid te zien.

Super om zo het klantgevoel te krijgen

Ervaring van Peter, toegevoegd op 23 juli 2020

Al vaak bestellingen gedaan. Altijd erg tevreden. De laatste keer ging er iets mis, niet top afgewerkt. Baalde en had geen tijd om te laten weten dat ik er niet blij was ermee. Tot dat ze vandaag contact opnamen met de vraag: "Hoe kunnen we het alsnog oplossen?". Echt top. Uiteindelijk heb ik mijn surprise-klant-gevoel weer terug.

Een bedrijf die werkelijk geeft om zijn klanten

Ervaring van Dennis Meijer, toegevoegd op 20 juli 2020

Ik beveel YourSurprise iedereen aan! Recent een bos bloemen en twee wijnglazen besteld met gegraveerd onze trouwdatum (netjes op tijd en zeer goed verpakt). Weet niet hoe onze zoon van 7 het voor elkaar kreeg maar het lukte hem om 1 van de wijnglazen binnen enkele uren om te stoten en uiteraard kapot. YourSurprise een email gestuurd om te vragen of het mogelijk is om 1 wijnglas bij te bestellen en sorry berichtje van mijn zoon erbij ;-) Binnen enkele minuten een reply met dat ze kosteloos de nieuwe wijnglazen direct opsturen! Dus dikke pluim voor ze en nogmaals bedankt!

Uitstekende service!

Ervaring van N, toegevoegd op 5 mei 2020

Waarschijnlijk is er iets fout gegaan ( misschien door eigen fout) voor het maken van 2 muismatten. Na overleg met de klantenservice kregen we nieuwe muismatten met de goede foto’s erop. Zonder extra kosten. Super!!

Super service

Ervaring van Claudia , toegevoegd op 8 januari 2020

De volgende dag inderdaad in huis en als je ze belt nemen ze ook gelijk op.Echt super!

Na 3 jaar gratis een uurwerk voor klok ontvanen

Ervaring van Mientje, toegevoegd op 7 oktober 2019

3 Jaar geleden van onze kinderen bij de opening van onze zaak een klok gekregen met logo. Helaas was na 3 jaar het uurwerkje defect en de klok deed het niet meer. Een mailtje naar YourSurprise/Corine gestuurd en ik krijg gratis een nieuw uurwerkje opgestuurd. Hoe tof is dat! Dat noem ik nog eens service! En dat na 3 jaar! Mijn volgende bestellingen zal ik altijd bij YourSurprise doen. Topbedrijf met super aardige medewerkster????

Na 3 jaar gratis een uurwerk voor klok ontvanen

Ervaring van Mientje, toegevoegd op 7 oktober 2019

3 Jaar geleden van onze kinderen bij de opening van onze zaak een klok gekregen met logo. Helaas was na 3 jaar het uurwerkje defect en de klok deed het niet meer. Een mailtje naar YourSurprise/Corine gestuurd en ik krijg gratis een nieuw uurwerkje opgestuurd. Hoe tof is dat! Dat noem ik nog eens service! En dat na 3 jaar! Mijn volgende bestellingen zal ik altijd bij YourSurprise doen. Topbedrijf met super aardige medewerkster????

Enorme service

Ervaring van Dave Stevens, toegevoegd op 19 juni 2019

Na bestelling van gegraveerde glazen heeft DHL de zaak vertraagd waardoor pakket te laat zou komen. De helpdesk van Yoursurprise heeft kosteloos twee nieuwe glazen naar de ontvanger in Duitsland verstuurd !! Echt een warme douche voor Your surprise....

Super

Ervaring van Roan, toegevoegd op 14 juni 2019

Beter dan verwacht, hebben me geweldig geholpen. Echt zeeeerrr tevreden !!!!

Zeer tevreden met houten vaderdag kaart

Ervaring van M.H., toegevoegd op 13 juni 2019

Ontdanks de minder ervaringen gepost heb ik besloten om te proberen. En wat ben ik blij mee! De houten vaderdag kaart is zeer geslaagd. Foto is helder en duidelijk, product kwaliteit is prima. Verzending op tijd en kon gevolgd worden door track-trace link. Geen enkele klacht, alleen tevredenheid.

Heel erg tevreden

Ervaring van , toegevoegd op 27 november 2018

Ik had een mooi houten borrelplankje besteld en ben zeer tevreden met het resultaat

Heel goed

Ervaring van Corrie, toegevoegd op 12 juli 2018

Besteld pakketje ontvangen ,waarvan ik meteen zag dat er 1 foto had losgelaten. Teleurgesteld contact gezocht en werd heel vriendelijk te woord gestaan door een dame. Ze vroeg een foto te mailen ,dus gedaan. Kreeg meteen antwoord dat er een nieuwe was opgestuurd. Verder over alles wat er besteld is heel te vreden en nou speciaal tevreden over de nette ,snelle afhandeling. Yoursuprise TOP en bedankt vr.gr.Corrie

vader dag bordje in de vaatwasser doormidden gebroken

Ervaring van gijs de bonth , toegevoegd op 22 juni 2017

Mijn vrouw had voor vaderdag een houten brood plankje van woezel en pip besteld zodat mijn dochtertje deze aan mij kon geven. Ik was er erg blij mee heb hem een keer gebruikt, niet bij stil gestaan dat deze niet in de vaatwasser zou mogen op het bordje stond ook geen aanwijzing dat dit niet mocht. Hij kwam in 3 stukken uit de vaatwasser mijn vrouw heeft daarna een email gestuurd en kreeg als antwoord terug dat ze het inderdaad erg verveld vinden maar dat het duidelijk bij de cadeau specificaties vermeld staat. dat we een kortingsbon van 20% korting kunnen krijgen. Ik wilde gewoon een nieuw bord dit was het eerste vader dag cadeau van mijn dochtertje ik ga natuurlijk niet op internet naar mijn cadeau zoeken of deze in de vaatwasser mag. ik ben zeker niet tevreden over de service van deze site

Top bedrijf!

Ervaring van Martijn, toegevoegd op 20 juni 2017

Ik bestel hier altijd al mijn cadeautjes! Voor alle gelegenheden en voor alle soorten mensen hebben ze wel wat (jong, oud, man, vrouw, enz) en ze hebben ook regelmatig nieuwe producten en leuke acties.

Ervaring van Chandeni, toegevoegd op 15 januari 2016

Ik bestel al enkele jaren bij YourSurprise, en ben super blij met alle geschenken. Ben tevreden over hun service. Als je even niet uitkomt of als je vragen hebt kan je gelukkig nog bij de werknemers terecht via de live-chat! Ik zou andere echt aanraden om bij YourSurprise te bestellen!

Leuk geschenk

Ervaring van Vivan de B., toegevoegd op 6 juli 2014

Badjas besteld met persoonlijke boodschap voor mijn man.

Groot assortiment

Ervaring van Thomas M., toegevoegd op 15 september 2013

Heb al 3 verjaardagscadeaus bij Your Surprise besteld en het valt elke keer in de smaak.

Nog steeds niets ontvangen

Ervaring van Lieke, toegevoegd op 3 februari 2013

Mijn bestelling had al lang binnen moeten zijn. Yoursuprise legt de schuld bij verzendbedrijf en zij leggen de schuld bij Yoursuprise.

» YourSurprise.nl Review

Mijn ervaring plaatsen