Beleggingspanden.nl ervaringen en beoordelingen

Ben je van plan om je geld in vastgoed te investeren en ben je op zoek naar hulp? Beleggingspanden.nl is een bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in het samen brengen van vraag en aanbod met betrekking tot het beleggen in panden. Je investeert gelijk in een pand die al reeds verhuurd is. Hierdoor heb je gelijk een rendement die gemiddeld rond de 7 procent zal ligt. Ervaringen kunnen helpen om te weten of Beleggingspanden.nl ook echt zijn beloften na komt. Dit soort beoordelingen vind je online op onze reviewpagina.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Beleggingspanden.nl

beleggingspanden.nl is een online platform waar je kan investeringen in onroerend goed.

Bij Beleggingspanden kan je terecht voor vraag en aanbod van duurzame onroerende goederen. Als je graag wilt investeren in vastgoed dan is het aan te raden om minstens een rendement te hebben van zeven tot acht procent netto. Jouw investering gebeurt meteen in een beleggingspand. Een beleggingspand is een pand wat al verhuurd is, maar hierdoor zal je onmiddellijk een maandelijkse cashflow genereren. Je vindt op de website van Beleggingspanden meer dan 1200 verschillende soorten beleggingsobjecten.

Het is mogelijk om gratis berichten te ontvangen van Beleggingspanden. Als je dit graag zou willen dan ontvang je een bericht wanneer er nieuwe beleggingspanden beschikbaar zijn. Het enige wat je hoeft te doen hiervoor is je inschrijven op de mailinglijst.

Je kan ook een beleggingspand te koop aanbieden door het aanmeldformulier in te vullen.
Als je graag meer informatie wilt over bepaalde beleggingsplannen of je zou graag ondersteuning willen dan staat de klantenservice voor je klaar. Je kan een afspraak met hun maken om langs te gaan of je kan hun via telefoon of e-mail bereiken.

» Beleggingspanden.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Beleggingspanden.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews