Beliani.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Beliani en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Beliani.nl

Ben je op zoek naar een nieuwe stijlvolle inrichting van je huis of tuin voor een lage prijs? Dan ben je op de juiste plek bij Beliani.nl. Deze webshop heeft een groot en divers assortiment aan meubelen en accessoires voor in het huis, op de werkplek of in de tuin. De stijl van de producten kenmerkt zich door de moderne, eigentijdse, strakke en stijlvolle uitstraling. Je vindt hier de laatste trends op woongebied, in de stijl die bij jouw inrichting past. Verder is Beliani.nl een geschikte winkel voor unieke wooncadeaus, ook wordt er in de webshop een cadeaubon in verschillende waardes aangeboden.

Beliani.nl heeft geen fysieke winkels of showrooms en kan daardoor zijn prijzen laag houden, de producten van Beliani komen rechtstreeks uit de fabriek. De levertijd kan kort gehouden worden doordat ze leveren uit voorraad. Tevens worden de meubelen gratis bij je thuisbezorgd en krijg je de mogelijkheid tot een bedenktijd van 100 dagen.

Ervaring van Ester, toegevoegd op 9 december 2015

Hele mooie salontafel gekocht, werd relatief snel geleverd voor meubels. De rest van onze inboedel kwam pas 3 weken later (bij andere winkel besteld)

» Beliani.nl review

Mijn ervaring plaatsen