Bellatio.nl ervaringen en beoordelingen

Bellatio is een online warenhuis met meer dan 20.000 artikelen. Je vindt er van alles. Van kleding tot speelgoed. Vele consumenten hebben in Nederland en België al een aankoop gedaan bij deze warenhuis. Sommige hiervan willen hun ervaringen met jouw delen. Op deze pagina kun zowel de ervaringen als de beoordelingen lezen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Bellatio.nl

bellatio.nl is een online webwinkel met een divers assortiment van vrijetijdsartikelen tot kleding.

Bij Bellatio vind je de leukste dingen. Hun assortiment is zeer divers en uitgebreid. Je vindt er kleren van topmerken (Calvin Klein, Sloggi, Nike...), maar ook speelgoed voor je kinderen, verzorgingsproducten, feestartikelen, gadgets... Zoals je merkt is er voor ieder wel wat te vinden en dit aan een zo laag mogelijke prijs.

Bij elke bestelling betaal je 3,95 euro verzendkosten. Zodra de jouw pakket klaargemaakt is om te verzenden zal je het binnen enkele werkdagen in ontvangst mogen nemen.

Bellatio is ook lid van het Thuiswinkel Keurmerk. Zij zijn in het bezit van het door hun uitgegeven certificaat. Voor de klant wilt dit zeggen dat je te maken hebt met een betrouwbare webwinkel met een goede service, want ze voldoen aan de opgelegde eisen en voorwaarden.

Als je vragen hebt over het assortiment of je zou graag meer informatie willen over een aanbieding dan kan je contact opnemen met de klantendienst van Bellatio. Zij zijn te bereiken via e-mail en telefonisch.

» Bellatio.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Bellatio.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews