Beschuitje.nl ervaringen en beoordelingen

Wil je eens iets anders dan je dagelijkse ontbijt of lunch? Op Beschuitje.nl kun je een bestelling plaatsen zodat het door jou samengestelde ontbijt of lunch bij je thuis of op je werk afgeleverd wordt. Beschuitje.nl heeft door het hele land vestigingen. Hierdoor kunnen ze een ontbijt of lunch door het hele land bezorgen. Mensen die twijfelen over de kwaliteit van bijvoorbeeld het ontbijt, kunnen hier de ervaringen en beoordelingen van de klanten van Beschuitje.nl lezen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Beschuitje.nl

Beschuitje.nl is een onafhankelijke website die picknickmanden, ontbijtmenu's en lunchmenu's aanbiedt. Klanten kunnen kiezen uit een groot en gevarieerd aanbod en de bestelde waren worden dan bij de klant thuis of op het werk geleverd. Beschuitje.nl heeft vestigingen door het hele land en heeft dan ook een zeer grote dekking. Bestellingen kunnen op de website worden gedaan maar ook telefonisch worden doorgegeven.

De site is opgedeeld in duidelijk categorieën en is makkelijk navigeerbaar. Er is ook een gedeelte met aanbiedingen en verrassingspakketten. Beschuitje.nl biedt pakketten aan voor bijzondere gelegenheden zoals Valentijnsdag, Vaderdag, Moederdag en Pasen. De bezorgkosten verschillen per locatie, bezorging in Rotterdam en Maastricht is bijvoorbeeld gratis. Voor bezorging in Emmen wordt er echter maar liefst 84 euro gerekend. De bezorgkosten hangen af van de nabijheid van de dichtstbijzijnde vestiging. Het is dus heel belangrijk om voor bestelling de bezorgkosten te controleren via de tool op de website, dit is een kwestie van de woonplaats intikken.

Betaling kan via de gewone kanalen zoals iDeal en creditcard. Ook accepteert beschuitje.nl VVV-bonnen en de nationale ontbijtbon.

» Beschuitje.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Beschuitje.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews