Bestcamp ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Bestcamp en lees of deze vakantieaanbieder betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bestcamp

Op de site BestCamp vindt men alle campings en vakantieparken in België en Nederland. U vindt er tevens het aanbod aan kampeerplaatsen , huurtenten, stacaravans, bungalows en vakantiehuizen.
In de rubriek camping overzicht zie je waar elke camping gelegen is. Je kan ook naar de accommodaties kijken per camping om zo een overzicht te hebben welke camping welke accommodaties aanbieden. De campings vindt men ook terug op de kaart van België en Nederland aangeduid. Zo kan men gemakkelijker kiezen voor eventueel een camping aan de kust of in de Ardennen.
Op de startpagina vindt men ook reviews van mensen die al met BestCamp geboekt hebben. Zo heb je een eerste indruk van de klantenservice die deze site aanbiedt.
BestCamp heeft ook diverse arrangementen die zij aanbieden. En onder aanbiedingen vindt men alle campings terug die een korting aanbieden.
Snel zoeken naar een beschikbare camping doe je via de zoekrubriek waar je je periode invult , de camping en de accommodatie.

Ervaring van Carla, toegevoegd op 28 augustus 2014

Camping was tip top in orde, mooi en schoon sanitair, restaurant en winkeltje had prima eten en animatie was bijna de hele dag beschikbaar.

Ervaring van H, toegevoegd op 28 juli 2013

Druk maar gezellig, het is hoogseizoen dan snap ik dat het druk is maar bouw dan een wc erbij.

» Bestcamp Review

Mijn ervaring plaatsen