Bestekeus.nl ervaringen en beoordelingen

Op zoek naar een specifiek item? Bij bestekeus.nl vind je alles van koptelefoon tot barbecue. Het is makkelijk: je kunt op onze website op zoek gaan naar beoordelingen en ervaringen van anderen om er zo achter te komen of bestekeus.nl de beste keus voor jou is. Waar wacht je nog op?

Mijn ervaring plaatsen

Over Bestekeus.nl

bestekeus.nl is een ervaren online aanbieder van elektronica.

Bij Beste Keus kan je genieten van de beste elektronica aan de laagste prijzen die er op de markt te vinden zijn. Zij verkopen enkel kwalitatieve producten van goede of hoogstaande merken zoals bijvoorbeeld Toshiba, Sony, Samsung, LG, Philips, Benq... Het aanbod is zo divers dat je er van alles kan vinden waaronder televisies, computers, consoles, games, smartphones, koelkasten, lounge sets...

Onder de rubriek magazijnopruiming en speciale acties kan je koopjes op de kop tikken. Dus zeker de moeite om eens te gaan kijken.

Zij zijn ook aangesloten bij het Thuiswinkel Keurmerk. Dit garandeert jouw op een goede service en afhandeling van jou product, want Beste Keus voldoet aan de eisen en voorwaarden opgelegd door het Keurmerk.

De meeste artikelen worden gratis verzonden! Je kan jouw bestelling ook gratis gaan afhalen in Meer, Brussel of Best (Nederland). Je mag rekenen op ongeveer 1 tot 5 werkdagen voordat het pakketje zich bij jou thuis bevindt.

Heb je vragen? Dan staat de helpdesk voor je klaar. Je kan hun telefonisch of via e-mail bereiken.

prijs oke service minder

Ervaring van L Hol, toegevoegd op 29 oktober 2015

Magnetron gekocht na 5 maanden klachten want na 25 min slaat hij uit en moet eerst afkoelen dan weer 20 min.later hetzelfde. gebeld naar 'Beste keus, en wordt doorverwezen naar samsung.nl die vindt dat 'Beste keus, verantwoordelijk is maar ik kan hem wel opsturen naar Arnhem. terug gebeld naar 'Beste keus, die blijken plotseling in Nederland geen web shop meer te hebben maar alleen nog maar in Belgi�«. Dit was mijn eerste ervaring met het online kopen. endat was meteen een tegenvaller want verkopen ging snel levering ook, maar service is een woord waar van ze de betekenis nog moeten opzoeken.

Levertijd

Ervaring van R, toegevoegd op 1 september 2014

Levertijd was 5 dagen,iets te lang naar mijn mening.

bestelling afgehaald in Best

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 11 april 2014

omdat ik de tv met eigen ogen wilden zien heb ik de auto gepakt naar Best. daar nog advies op maat gekregen. uiteindelijk vertrokken met 2 tv's.

Goede prijs

Ervaring van For, toegevoegd op 15 februari 2014

Nergens goedkoper kunnen vinden mijn wasmachine, alleen de handleiding is in allemaal verschillende talen alleen niet in het Nederlands.

Ok Webshop

Ervaring van Thinus, toegevoegd op 26 augustus 2013

de webshop zelf ziet er brak uit, maar de winkel is wel betrouwbaar, al 2 keer wat besteld

» Beste Keus Review

Mijn ervaring plaatsen