Betstel.nl ervaringen en beoordelingen

Gifts, gadgets en originele cadeaus: dit kun je vinden bij bestel.nl. Goede ervaringen met deze website of wil je de beoordelingen van anderen bekijken? Lees op onze website de laatste meningen en beoordelingen voor bestel.nl. Zo kun je lekker makkelijk en snel bekijken hoe deze webshop scoort.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bestel.nl

Bestel.nl is een webshop voor gifts en gadgets. Je kunt hier dus leuke cadeautjes en handige hebbedingetjes kopen. Natuurlijk hoef je ze niet persé cadeau te doen, je mag het ook gewoon voor jezelf bestellen.

De producten die via bestel.nl worden verkocht zijn verdeeld onder verschillende categoriën. In de categorie gift and gadgets vindt je verschillende cadeautjes voor kinderen, maar ook voor op kantoor of voor je geliefde. Onder de categorie elektronica vindt je de elektronische gadgets. Er is ook een categorie speelgoed & fun, met speciale cadeautjes voor kinderen. Daarnaast vindt je op de site nog de categorie sport & outdoor en de categorie wonen. Ook in deze categorieën zijn veel leuke cadeautjes en hebbedingen te vinden.

Op bestel.nl kun je niet alleen als particulier terecht, maar ook als bedrijf. Je kunt namelijk ook relatiegeschenken of promotie-artikelen bestellen op bestel.nl. Het bedrijf daagt je uit om met een leuke opdracht te komen. Zij kunnen veel soorten geschenken op maat maken voor bedrijven.

Was niet thuis

Ervaring van Moossie, toegevoegd op 10 juli 2014

Het pakket was 7!!! deuren verder bezorgd, het wordt steeds gekker volgens mij belt de postbode overal aan als ik niet huis ben.

Snel besteld

Ervaring van Margerita, toegevoegd op 10 juli 2014

1 voor vier besteld en inderdaad de volgende dag in huis

» Bestel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen