BESTSELLER.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Bestseller.com en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over BESTSELLER.com

Op de website van bestseller.com vindt u een van de grootste Scandinavische kledingwinkels voor mannen, vrouwen en kinderen. Ze hebben meer dan 28.000 verschillende producten op voorraad. Daarnaast hebben ze meer dan 200 nieuwe items per week. Er wordt steeds de nieuwste collectie van de bestseller merken aangeboden. Enkele bekende merken zijn VeroModa, Only en Jack & Jones. Dit zijn er slechts een paar van de velen die men aanbiedt.

Betalingen
Wanneer men een of meerdere producten besteld heeft dan kan men deze afrekenen. Er zijn verschillende mogelijkheden om te betalen. Zo kan men met iDeal, MasterCard, Visa Electron en Credit Card betalen. Er bestaat ook de mogelijk gebruik te maken van AfterPay. Hierbij krijg je de producten eerst thuisgestuurd en moet je ze pas betalen als je besloten hebt om ze te houden.

Retourneren
Wanneer je het retourlabel gebruikt mag je ze gratis terugsturen. Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd. De terugbetaling zal men uiterlijk volbrengen 14 dagen nadat ze zijn terugontvangen.

Ervaring van Sophie, toegevoegd op 14 maart 2016

Super mooie kleding, bestel er vaak voor mezelf en voor mijn vriend.

Ervaring van Moniek van Sant, toegevoegd op 16 februari 2016

Bestelling vaak binnen enkele dagen binnen en retour zenden gaat ook super snel, na 1 week ongeveer geld terug op je rekening.

» BESTSELLER.com review

Mijn ervaring plaatsen