Bestsellers EU ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Bestsellers.eu en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bestsellers EU

In de webwinkel van Bestsellers kun je witgoed en bruingoed artikelen kopen die afkomstig zijn van Nederlandse importeurs. Het zijn allemaal producten met een Nederlandse handleiding. De webwinkel beschikt over een webshop keurmerk en over een Qshops keurmerk, wat onder andere aangeeft dat je er kunt winkelen in een veilige bestel- en betaalomgeving.

Producten
Je kunt bij Bestsellers pc's, mobiele apparatuur, randapparatuur en accessoires kopen. Verder leveren ze apparatuur en accessoires op het gebied van beeld en geluid en diverse hulpmiddelen op het gebied van persoonlijke verzorging en gezondheid. Daarnaast heb je er een keuze aan witgoedartikelen, overige keukenapparatuur en diverse apparaten op huishoudelijk gebied. Met het witgoed kun je ook terecht voor inbouwapparatuur. Je koopt er uitsluitend Nederlandse artikelen.

Bestellen en verzenden
Je kunt je bestelling betalen via iDeal, overschrijving, onder rembours, of bij afhalen contant of met pinbetaling. De artikelen worden met PostNl verzonden of door het bedrijf zelf getransporteerd.

Ervaring van John, toegevoegd op 8 oktober 2015

Goedkoopste webshop die ik kon vinden, levering binnen 24 uur is perfect.

Ervaring van Ikke, toegevoegd op 8 mei 2015

Alles is soepel en vlotjes verlopen. werd gebeld om een afspraak te maken en precies op die tijd stonden ze voor de deur.

» Bestsellers EU review

Mijn ervaring plaatsen