Besured ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Besured zorgverzekering en bekijk wat andere mensen van deze verzekeraar vinden.

Gemiddelde beoordeling:

Gebaseerd op 5 ervaringen
Mijn ervaring plaatsen

Over Besured NL

Besured is een zorgverzekering voor studenten en young professionals. De risicodrager van Besured is vanaf 1 januari 2018 iptiQ. Hierdoor kan zorg goedkoop worden ingekocht en dat is precies wat je wilt als student, met een beperkt budget. Het pakket is speciaal voor de doelgroep samengesteld, je betaalt niet voor dekkingen die je niet nodig hebt, ook niet voor dubbele dekkingen en je kunt alles online regelen. Besured heeft ook extra studentendekkingen in het pakket. Klanten mogen gebruik maken van het extra servicepakket. Je krijgt dan korting op een fitnessabonnement, saunabezoek of ooglaseren. De premie voor de basis zorgverzekering is dan ook zeer laag, maar de geleverde kwaliteit en service zijn erg goed. Je betaalt bij de basisverzekering geen extra eigen risico. Voor een paar euro extra heb je al een aanvullende verzekering. Besured vergoed behandelingen, bij alle ziekenhuizen in Nederland. Heb je medicijnen nodig? Die kun je nog dezelfde dag ophalen, bij de dichtstbijzijnde apotheek. Besured is altijd goed bereikbaar, telefonisch of online.

veel kleine letters

Ervaring van i.karasoylu, toegevoegd op 18 december 2017

Aanvullend verzekering veel kleine letters zoals bril -3tot+3 niet vergoed orthopedi steunzool niet vergoed wanneer van orthopedisch schoentechnicus

Ervaring van Lisa, toegevoegd op 8 oktober 2015

Onlangs geopereerd en alles is betaald door besured, geen eigen risico hoeven te betalen heel fijn allemaal zo. had al geld apart gelegd namelijk.

Ervaring van Sofie SMits, toegevoegd op 16 september 2015

Declareren gaat heel gemakkelijk met een foto met je telefoon, geld stond na 5 dagen op mijn rekening.

Ervaring van D G, toegevoegd op 27 december 2014

Veel mensen weten niet dat je niet perse student hoeft te zijn om klant te worden van besured, vandaag mijn vader van 61 ook klant gemaakt. Lage prijs geldt voor iedereen.

Ervaring van Laurens van Zon, toegevoegd op 18 december 2014

Vandaag over gestapt naar besured scheelt me 180 euro voor 1 jaar.

» Besured NL review

Mijn ervaring plaatsen