Beter Bed ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Beter Bed en lees wat andere vinden van de bedden, matrassen en boxsprings.

Mijn ervaring plaatsen

Over Beter Bed

Wie kent de beterbed.nl nu niet? Het is een van de toonaangevende merken op het gebied van beddengoed en al jaren een betrouwbare (web)winkel. Wanneer je dan ook op de website komt zie je meteen de acties welke op het moment geldig zijn in het vertrouwde geel en zwart wat beterbed.nl kenmerkt.

Geruststellingen
Wanneer we iets verder op de website kijken zien we al snel de zeven geruststellingen welke de website de laatste klant over de grens doet trekken. Zo gaat het over de garanties en de mogelijkheden die je krijgt bij een aankoop zoals gratis levering en montage. Een sterk staaltje marketing wat zeker lijkt te werken!

Producten
Er is een uitgebreid aanbod beschikbaar op de website en dit is gemakkelijk onder te verdelen in een aantal klassen. Zo is het mogelijk om te rangschikken op prijs, maar zeker ook op productspecifieke opties zoals de hardheid van een matras en de ligmaten.

Zeer goede ervaring met Nick en Lennart

Ervaring van fam.Veldkamp, toegevoegd op 5 juni 2023

Op 15 mei 2023 zijn er bij ons in Epe 3 kasten gemonteerd door Nick en Lennart. Deze mannen hebben dat zeer vakkundig gedaan, ze waren vriendelijk en servicegericht. Wij kunnen dan ook Beter Bed van harte aanbevelen mvg Fam.Veldkamp

gemaakte afspraken komen ze direct na

Ervaring van J v Bussel, toegevoegd op 20 december 2017

We hadden 2 matrassen gekocht. Levering perfect. Helaas kon ik [astmapatiënt] niet tegen de geur. Nieuwe gebracht. Geur was weer hetzelfde. Ze hebben ze teruggehaald en een dag later is het bedrag terug gestort op onze rekening.

Garantie

Ervaring van Ruud Snijkers, toegevoegd op 7 december 2017

1.5 jaar geleden twee matrassen gekocht bij Beter Bed. Bleek twee weken terug dat er in 1 matras een kuil was ontstaan. Hierover contact gezocht met de service afdeling. Na een paar berichten over en weer, vandaag twee nieuwe matrassen geleverd door hun. Dat noem ik nou service. Top geregeld bij hun. Trouwens nog bedankt.

Service is beneden alle peil

Ervaring van Emiel, toegevoegd op 30 november 2017

In de winkel in principe goed geholpen en twee matrassen en bedbodems gekocht. Echter de afhandeling achteraf is zeer slecht. Communicatie is erg slecht en door een fout van beter bed erg lang moeten wachten op de gekochte spullen. In eerste instantie alles goed, toen er echter een fout door BB gemaakt werd is er geen enkele moeite gedaan om deze fout goed te maken, antwoord: Helaas meneer u moet nu gewoon nog 3 weken extra wachten. Voor mij nooit meer, en her en der lees ik dat in niet de enige ben met deze ervaring.

aanvulling

Ervaring van Grobben, toegevoegd op 19 april 2017

Zojuist uiteindelijk een goede oplossing gevonden met de persoon aan de chat. Netjes te woord gestaan. Prima opgelost. Stuk vriendelijker en behulpzamer dan aan de telefoon. Dus tip: ga voor de chat ;-)

Uitmuntend klantvriendelijk en meedenkend

Ervaring van Ton&Kiki Berendsen, toegevoegd op 5 maart 2017

Wij moesten binnen korte termijn voor iemand die onverwacht eerder uit het ziekenhuis ontslagen zou worden een matras met speciale afmeting 90/1.90 aanschaffen. Op zondag, terwijl de outlet gesloten was werd deze matras speciaal voor ons daar gehaald en zelfs voor een aantrekkelijke prijs. Wat fantastisch om verkopers ( zij heeft een naam die niet veel voorkomt, tot mijn spijt weer ik hem nu niet, en hij heet Tim) die zo bereidwillig zijn om samen met jou mee te denken in mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden, dit was bij beter bed in Gouda ook beter bed in Delft heeft bijgedragen om tot een zeer geslaagde koop te komen. Een verhaal wat wij vaak door zullen vertellen, hoezo altijd klagende Nederlanders! Meedenkers, meehelpers bij jullie! Ton & Kiki

Boxspring mio dormio

Ervaring van Mels, toegevoegd op 18 november 2015

Bij beter bed in Zoetermeer een bed besteld. Verkoper was erg klantvriendelijk. Heeft ons zeer goed geholpen. Na 2 weken wachten is het bed bezorgd. De bezorgers waren ook zeer netjes en beleefd. Alles snel in elkaar gezet en al het rommel weer meegenomen. Het bed is prachtig. Voor zo ver zeer tevreden. Nu nog kijken hoe het bed bevalt om op te slapen. Daar kan ik nu nog niets over zeggen.

Ervaring van Michel, toegevoegd op 26 februari 2015

Beter bed was de enige beddenwinkel die snel een boxspring kon leveren voor mijn studerende dochter. Ongelofelijk dat je stad en land moet afzoeken om snel een bed te kunnen kopen.

» Beter Bed Review

Mijn ervaring plaatsen