Beugels en meer ervaringen en beoordelingen

Alles voor het ophangen, bevestigen en wegwerken van je apparatuur kun je kopen bij beugelsenmeer.nl. Met de producten van deze webwinkel heb je nooit meer slechte ervaringen met dingen die vallen door slechte beugels. Ben jij benieuwd naar de peilingen voor deze winkel? Bekijk de beoordelingen hier.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Beugels en meer

beugelsenmeer.nl is een online aanbieder die gespecialiseerd is in muurbeugels.

Dankzij hun specialisatie is het voor jou makkelijk om een goede muurbeugel te verkrijgen! Iedere muurbeugel is en anders, dus afhankelijk van jouw wens wat je er allemaal wilt mee doen moet je toch de juiste keuze maken. Zo kan je kiezen uit vaste tv muurbeugels, kantelbare muurbeugels, draaibare muurbeugels... Alle muurbeugels zijn van kwalitatieve merken zoals bijvoorbeeld: Smart Metals Pro, Novus, Exelium...

Shop veilig bij Beugels En Meer, want zijn hebben het certificaat van het Thuiswinkel Keurmerk. Dit wil zeggen dat je te maken hebt met een goede en betrouwbare webshop. Zij voldoen aan de opgelegde eisen en voorwaarden van het Keurmerk. Hierdoor heb jij als klant een extra waarborg.

Elke bestelling die je zal plaatsen bij Beugels En Meer zal gratis verzonden worden in het totaalbedrag van de bestelling meer dan 50 euro bedraagt. De meeste artikelen worden verzenden uit eigen voorraad. Hierdoor zal je jouw muurbeugel binnen 1 tot 3 werkdagen bij jou thuis mogen verwachten.

Heb je vragen dan staat de klantendienst voor jou klaar.

» Beugels en meer Review

Mijn ervaring plaatsen

Beugels en meer ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews