Bever.nl ervaringen en beoordelingen

Bever.nl claimt de grootste collectie aan outdoor kleding te hebben. Wil jij weten of dit waar is? Je kunt dan zelf een bezoekje brengen aan deze wintersport kleding webwinkel of andermans ervaringen en beoordelingen bekijken. Door dit te doen kun je direct een beter beeld vormen over bever.nl.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Bever.nl

Bever.nl is de webshop van een keten van 40 outdoorwinkels die door heel Nederland verspreid zitten en al sinds 1977 de specialist is voor outdooractiviteiten. Ze doen dit met kennis van zaken en passie. Je kunt er terecht voor alles wat met outdooractiviteiten te maken heeft. Bever.nl heeft het grootste outdoorassortiment van Nederland. Hierbij kun je onder meer denken aan alle soorten schoenen, jassen, broeken en onderkleding, maar ook de uitrusting die je nodig hebt voor je outdooractiviteiten. Uiteraard zijn de grote merken zoals Columbia, Mammut, Vaude en The North Face bij Bever.nl verkrijgbaar.

De service is uitstekend. Als je voor 21.00 uur besteld, heb je het morgen in huis, maar je kunt het ook op je werk af laten leveren of ophalen in de winkel. Vanaf 30 Euro wordt het gratis thuisbezorgd, onder de 30 Euro zijn de verzendkosten slechts 2,95. Retourneren kan gratis in de winkel. Neem eens een kijkje op Bever.nl. Dat is zeker de moeite waard!

» Bever.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Bever.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews