Bierfeest-artikelen.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Bierfeest-artikelen.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Bierfeest-artikelen.nl

Op de website van bierfeest-artikelen.nl vind je een uitgebreide collectie bierfeest artikelen. De website heeft het grootste aanbod bierfeest artikelen en feestkleding. Je kunt er gemakkelijk en snel producten bestellen. Het assortiment bestaat uit bier thema’s versieringen, kleding, accessoires en fun artikelen. De verzendkosten zijn laag gehouden. Je betaalt voor de verzending slechts €3,95

Bezorging
Binnen Nederland wordt er naar gestreefd alle producten binnen 24 uur af te leveren. Naar België streeft men er naar om het product tussen de 24 en 48 uur af te leveren. Voor het buitenland kan de douane voor een vertraging zorgen.

Retourneren
De klant heeft het recht om het product binnen 14 dagen terug te sturen. De goederen kunnen alleen in de originele verpakking worden teruggestuurd. De goederen mogen natuurlijk geen gebreken vertonen of gedragen zijn. Lees voordat je een product wilt terugsturen eerst de voorwaarden door. Op deze manier kan je achteraf veel problemen voorkomen. Het invullen van een retour bon is voldoende om een product terug te sturen.

» Bierfeest-artikelen.nl review

Mijn ervaring plaatsen

Bierfeest-artikelen.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews