Bierlab.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Bierlab en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bierlab.nl

Bierlab.nl is een online bier winkel waar je op een toegankelijke manier speciaalbieren kan ontdekken. De in 2013 opgerichte online bierwinkel is ontstaan uit de bierliefhebberij van Bart Baeschnitt en Ralph van Bemmel. Zij hebben in hun webwinkel onder andere een groot assortiment aan speciaalbieren, cadeaupakketen en bierpakketten. Met de opkomst van steeds meer kleine brouwerijen groeit het aanbod en kun je via BierLab kennis maken met deze speciaalbieren.
BierLab biedt naast het assortiment van meer dan 1300 speciaalbieren ook een bierabonnement. Voor een maandelijkse vaste prijs kun je kiezen uit drie abonnementen: starter, liefhebber en proeverij. Elke bierabonnement bestaat uit verrassend pakket met speciaalbieren, met in elk pakket een uitleg over de verschillende bieren. Als fanatieke liefhebber kan je er voor kiezen om een maandelijks abonnement af te sluiten. Ook is het mogelijk dit per twee of drie maanden te doen. Zo ontdek je keer op keer de heerlijkste bieren, waar je in eerste instantie niet aan hebt gedacht.

Goed gedaan

Ervaring van Joop van Exter, toegevoegd op 11 augustus 2016

Bij mijn laatste bestelling ontbraken 2 flesjes. Na melding hiervan per mail had ik na 1 uur al een reactie met de vraag of ik nalevering of geld retour wilde. Ik koos voor nalevering en had twee dagen later de ontbrekende flesjes, met een leuke verassing, in huis. Wat mij betreft een bedrijf dat snapt hoe het moet.

Ervaring van Amen, toegevoegd op 19 april 2015

Mijn favoriete biertje verkopen ze, scheelt me ritjes naar de slijter 2 dorpen verderop.

Ervaring van Andrea, toegevoegd op 2 februari 2015

Voor mijn pa's verjaardag een bierpakket gekocht, het is in de smaak gevallen :D

» Bierlab Review

Mijn ervaring plaatsen