Biernavigatie.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Biernavigatie.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Biernavigatie.nl

De webshop biernavigatie.nl werd in 2011 opgericht door de bierliefhebbers Paul en Jasper, hun onderneming is gevestigd in het Limburgse Swalmen. Op de homepage wordt direct duidelijk waarom Paul en Jasper voor de naam biernavigatie.nl hebben gekozen. De website navigeert je als het ware door het bieruniversum, en dat is een prettige reis.
Indien je kiest voor de button 'Landen en Brouwerijen' ga je op wereldreis. Uiteraard is de gemiddelde bierdrinker uitstekend op de hoogte van het Belgische aanbod. Volkomen terecht ontbreken merken als Chimay, Mort Subite en Orval niet bij het aanbod. Interessant is de ontdekkingstocht door onbekendere bierlanden. Wie bijvoorbeeld denkt dat de Amerikaanse markt vooral bestaat uit de merken Budweiser en Miller vergist zich deerlijk. Het aanbod van bieren uit de Verenigde Staten is net zo divers als die uit België, proberen dus!
Leuk tot slot zijn de bierboxen die biernavigatie.nl in het assortiment heeft zitten. Iedere maand krijg je een aantal verschillende bieren toegezonden, zo blijf je goed op de hoogte van de laatste bierontwikkelingen.

Ervaring van D, toegevoegd op 9 augustus 2016

Voor mijn vader zijn verjaardag zijn favoriete bier besteld, die je niet bij veel winkels kunt kopen.

» Biernavigatie.nl review

Mijn ervaring plaatsen