Biertap-shop.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Biertap-shop.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Biertap-shop.nl

Geef je binnenkort een feest of wil je een eigen café beginnen? Dan is biertap-shop.nl de webwinkel voor jou. Hier kun je terecht voor een leuke tafeltap of een thuistap met koeling, maar ook voor complete biertapsystemen en toebehoren. Biertap-shop.nl is voortgekomen uit de toenemende vraag naar biertapsystemen voor evenementen en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige leverancier van grote, professionele installaties en kleine apparaten voor thuis.

Het overzichtelijk gepresenteerde aanbod biedt voor thuisgebruik de keus uit de sfeervolle, laaggeprijsde Beertower tafeltap en de zeer gebruiksvriendelijke Beertender van Krups. Voor evenementen en festivals heeft biertap-shop.nl de mobiele droogkoeler biertap van Lindr in het assortiment, leverbaar met en zonder koolzuur (CO2). Voor inbouw in een bar is er de apparatuur van het type waterbadkoeler, met alle toebehoren zoals bierfustkoppelingen en CO2 drukmeters. Van het merk Lindr zijn ook complete biertapsystemen verkrijgbaar, inclusief toebehoren, voor een zeer concurrerende prijs.

De site belooft snelle levertijden en een uitstekende service. Bestellingen boven de 100 euro worden gratis verzonden.

Ervaring van R, toegevoegd op 3 juni 2015

Ik heb een klein catering bedrijfje en heb sinds kort jullie biertap in gebruik, hij werkt super en het schoonmaken en in en uitladen is gemakkelijk.

» Biertap-shop.nl review

Mijn ervaring plaatsen