Big Freddy ervaringen en beoordelingen

Gebruik de fotoservice van Big Freddy om jouw laatste kiekjes op een stijlvolle manier te presenteren. Je kunt bij deze webwinkel ook je foto‬ôs op canvas laten drukken. Goede ervaringen lezen van anderen die bij Big Freddy geshopt hebben? Hier kun je de laatste beoordelingen bekijken en er ook zelf eentje achter laten.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bigfreddy.com

Voor een origineel fotocadeau kun je terecht bij Bigfreddy.com. Hier kun je je foto op allerlei verschillende manieren laten afdrukken, bijvoorbeeld op canvas of glas. Op de web site is een groot aanbod te vinden van alle mogelijkheden die er zijn omtrent fotocadeau's.

Helder en duidelijk?
Bij het openen van de website valt meteen op dat het een drukke site is. Dit vooral in de zin van veel bewegende plaatjes en geen strak uiterlijk. Eenmaal daaraan gewend is het wel een interessante website. Er is een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en de voorpagina laat ook trots zien wat ze als voordelen hebben.

Hoe het werkt
Deze voordelen zijn onder andere een lange garantie van 5 jaar op je product, de laagste prijs garantie en zo is er nog meer.
Bestellen gaat heel gemakkelijk. Ook zakelijk kan er worden besteld, daarbij kun je ook op rekening betalen, particulier gaat dat niet.
Een stap voor stap menu leidt je door het bestelproces heen, waarna je binnen een aantal werkdagen (dat varieert) je bestelling thuisbezorgd krijgt.
Heb je toch nog vragen? De FAQ is uitgebreid en geeft veel inzicht.

canvas

Ervaring van Milou van Ballegooij, toegevoegd op 12 november 2014

Foto van mijn overleden katten op canvas laten afdrukken door Big Freddy.

groupon

Ervaring van V, toegevoegd op 21 augustus 2014

Via groupon een flinke korting gekregen bij Big Freddy, levering kan iets sneller.

Foto op glas

Ervaring van Aniek, toegevoegd op 25 juli 2014

Bij Bigfreddy een foto op plexiglas besteld. Het was voor mij ook de eerste keer maar ik moet zeggen dat het schitterend is. Zelfs als de zon er op schijnt ziet het er mooi uit.

» Bigfreddy.com Review

Mijn ervaring plaatsen