Big Green Smile ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Big Green Smile en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Big Green Smile

BigGreenSmile is ontstaan in 2006 tijdens het sproeiverbod in Engeland, toen de oprichters mensen wilden helpen bij het besparen van water door middel van het verkopen van waterbesparende apparaten. Hierna werd het besef van een groener leven steeds groter in Engeland en later ook in vele andere landen. BigGreenSmile is toen online begonnen met het verkopen van ecologische en natuurlijke schoonmaak-, baby- en huidverzorgingsproducten.

Je kunt hier zowel als man en als vrouw terecht voor verschillende, zeer uiteenlopende ecologische producten. Denk aan recyclebare scheermesjes, etherische oliën en afbreekbare koffiefilterzakken. Ook voor baby's zijn er veel artikelen te verkrijgen, zoals eco-vriendelijke luiers, natuurlijke crèmes, ongeparfumeerde babybalsem en biologisch afbreekbare billendoekjes. Je kunt hier dus direct voor het gehele gezin een bestelling plaatsen.

Bestellen kan via de website en betalen kan indien gewenst ook direct online. Producten mogen tot 60 dagen na ontvangst worden teruggestuurd en/of worden omgeruild voor een gelijksoortig product.

» Big Green Smile Review

Mijn ervaring plaatsen

Big Green Smile ervaringen en reviews

Bekijk alle reviews