Bikesplaza ervaringen en beoordelingen

Onafhankelijke ervaringen en beoordelingen over Bikesplaza vind je op deze pagina. Alle beoordelingen zijn door klanten geschreven die hun ervaringen willen delen. Lees zoveel mogelijk reviews op verschillende sites voordat je besluit een aankoop te doen bij een webwinkel.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bikesplaza

Bikesplaza is een online fietsenwinkel met ook een fysieke winkel in Zoetermeer. Hier kan je langsgaan om de fietsen te bekijken maar kan je ook terecht voor reparatie. De meeste fietsen zijn direct uit voorraad leverbaar. Een fiets gemonteerd laten afleveren kan alleen als je hem zelf ophaalt. Doet jouw werkgever aan een fietsplan, dan kan je ook terecht bij deze winkel. Korting op een aankoop kan je krijgen door middel van een couponcode. Heb je zelf een eigen bedrijf, dan kan je een fiets laten beplakken met jouw logo. Naast complete fietsen kan je er ook terecht voor fietsonderdelen voor alle merken. Ben jij van plan een dure fiets aan te schaffen, vergeet dan niet een fietsverzekering af te sluiten. De garantie op de meeste fietsen is minimaal 2 jaar, maar dit kan verschillen per merk. De openingstijden van Bikesplaza vind je terug op hun website, zowel van de showroom als de klantenservice. Deze webshop is aangesloten bij De Stichting Webshop Keurmerk.

Vaste fietsenzaak

Ervaring van Lodewijk, toegevoegd op 17 mei 2014

woon zelf in Zoetermeer en laat hier altijd mjjn fiets repareren, snelle service

klacht netjes opgelosd

Ervaring van Kampstra, toegevoegd op 26 december 2013

Er was een stukje van het spatbord afgebroken tijdens de levering. Contact opgenomen met Bikesplaza en er werd vriendelijl en adequaat gereageerd. Binnen no time had ik een nieuw spatbord.Een volgende fiets bestel ik er weer.

Levereng iets te lang

Ervaring van Fiona, toegevoegd op 26 augustus 2013

het uitleveren van de fiets duurde bij mij 12 dagen, aangezien ik nogal ongeduldig ben was dat voor mij te lang. Fiets was wel prima in orde en rijdt nog steeds lekker.

» Bikesplaza review

Mijn ervaring plaatsen