Bitonic.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Bitonic.nl en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Bitonic.nl

Bitonic.nl is een website die diensten in bitcoins aanbiedt. Op de website staat een gemakkelijke interface waar je je digitale munten direct kunt aankopen en verkopen via Ideal. Ook biedt Bitonic.nl de BitMerchant dienst aan, een dienst waarmee je betaling met bitcoins mogelijk maakt de website van jouw bedrijf. Dit loopt via een geïntegreerde interface die BitMerchant heet.

Verder is Bitonic.nl actief als consultant op het gebied van bitcoins. Het bedrijf heeft lezingen gegeven aan bijvoorbeeld politie en inlichtingendiensten, Openbaar Ministerie, ABN Amro, KNAW, TU Eindhoven, Erasmus Univeristeit, advocatenkantoren en trustkantoren.
Je kunt bij Bitonic.nl ook een rekening aanvragen voor je bitcoins. Dat loopt via het BL3P software systeem. Tegoeden zijn op zo'n rekening gegarandeerd.

Het bedrijf Bitonic.nl bestaat sinds 2012 en heeft sindsdien meer dan 175 000 bitcoins verkocht. De werking van bitcoins wordt op de website verklaard met een video. Bij vragen kun je contact opnemen via mail of chat.

» Bitonic.nl review

Mijn ervaring plaatsen

Bitonic.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews