Bivolino ervaringen en beoordelingen

Op zoek naar overhemden en andere kledingproducten op maat? Bivolino helpt jou graag verder. Verschillende mensen hebben goede ervaringen met deze webwinkel, dus waar wacht je nog op? Lees hun ervaringen op onze website en beslis zelf of Bivolino een geschikte webwinkel voor jouw behoeftes is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bivolino

Op de website van bivolino.com is het mogelijk maatoverhemden en blouses te kopen. U kunt uw wensen op de site kenbaar maken. Het is mogelijk om op de site te kiezen uit overhemden die gemaakt worden van hoogwaardige stoffen. Ook speciale kragen zijn mogelijk. Hierbij kunt u aangeven of u bijvoorbeeld verwijderbare baleinen geplaatst wilt hebben, knoppen van parelmoer of het borduren van een monogram. Er zijn uiteraard veel meer wensen mogelijk.

Mogelijkheden
Wanneer u uw wensen kenbaar heeft gemaakt wordt met het maken van de overhemden begonnen. Hierbij kunnen de nieuwste modieuze opties aan worden toegevoegd. Extra hoge kragen, kragen en manchetten met een contrasterende kleur, kleurrijke knoppen enzovoort.

Levering
Wanneer u uw bestelling heeft gemaakt kunt u er van uitgaan dat de producten binnen 2 weken worden afgeleverd. Bij de bestelling zijn er meerdere mogelijkheden om de betaling te voldoen.

Producten
Er bestaat de mogelijkheid om op de site overhemden en blouses te kopen voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook is er een ruim aanbod op accessoires zoals, dassen, manchetknopen, boxer shorts, dassen, zakdoeken enzovoort.

Bestelling

Ervaring van Jan Harmsma, toegevoegd op 5 februari 2019

Hoe krijg ik het voor elkaar dat ik al bestaande klant herkend word en ook kan bestellen?

Mooie overhemden

Ervaring van Andre Van Swerissen, toegevoegd op 28 september 2014

De overhemden zijn van hoge kwaliteit ook na een paar maanden zien ze er nog prachtig uit.

prima

Ervaring van V, toegevoegd op 8 september 2014

Ik heb afwijkende maten, breed van boven en korte rug, de overhemden laat ik altijd op maat maken bij Bivolino

groupon voucher Bivolino

Ervaring van Kist, toegevoegd op 22 november 2013

Via groupon een flinke korting gekregen. Het overhemd is prima, zonder voucher weet ik niet of ik nog een keer zou bestellen, want dan is het best duur voor een overhemd.

» Bivolino Review

Mijn ervaring plaatsen