Bloem.net ervaringen en beoordelingen

Voel je je niet zo goed of ben je op zoek naar organische producten? Bij bloem.net vind je gezondheidsproducten voor ieder kwaaltje. Of je nu slechte voeten hebt of hooikoorts. De ervaringen van anderen met bloem.net kun je samen met de beoordelingen bekijken. Wacht niet langer!

Mijn ervaring plaatsen

Over Bloem.net

Bloem.net is een website die linkt aan Bloem Health Products B.V. Dit bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en staat bekend om zijn gezondheidsproducten. Op de website vind je een soort online drogisterij: naast informatie over gezondheidsklachten zijn er natuurlijke producten te vinden die je helpen je beter te voelen.

Homepage
De homepage komt op het eerste gezicht wat druk over. De foto op de achtergrond is daar debet aan. Maar wanneer je je daar niet aan stoort is de website best helder. Het is mogelijk om meteen door te klikken naar het gebied waar je vragen over hebt (hoofd, energie, man/vrouw).
Lukt dat niet, dan is er een snelzoekfunctie die je verder kan helpen.

Bestelling
Bestellen kan online, of in één van de verkooppunten, die snel zijn gevonden na het invoeren van je postcode. Wanneer je het product van je keuze gevonden hebt, staat daar extra informatie over het product bij en kun je het bestellen. Betalen gaat via Paypal, iDeal of AfterPay en PostNL bezorgt vervolgens je product.

Een website die prettig werkt wanneer je eenmaal gewend bent aan de kleuren die afleidend kunnen werken. De informatie per product is duidelijk en overzichtelijk.

branderige ogen

Ervaring van Roos, toegevoegd op 1 maart 2014

Heb vaak last van branderige ogen. Het middel Euphra helpt enorm. Heb jarenlang lopen sukkelen tot ik dit product tegenkwam

» Bloem.net Review

Mijn ervaring plaatsen