Bloemen.net ervaringen en beoordelingen

Bloemen bestellen en bezorgen in heel Nederland: dat is waar bloemen.net het beste in is. De ervaringen lopen natuurlijk altijd uiteen wanneer het gaat om webwinkels, maar deze website heeft over het algemeen goede beoordelingen. Twijfel dus niet om een gezellig bosje bloemen te kopen bij bloemen.net.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bloemen.net

bloemen.net is een grote online aanbieder van bloemen en extra's.

Zij bezitten over een uitgebreid maar ook divers assortiment. Zo kan je mooie bloemstukken kopen maar ook boeketten, en rozen. Er is ook een rubriek "vandaag bezorging" alle bloemstukken en cadeaus op deze pagina kunnen de dag zelf geleverd worden in er voor 11u besteld wordt. Ook voor gelegenheden kan je bij Bloemen.net terecht. Zij bieden speciale pakketten aan voor verjaardagen, beterschap, geboorte en overlijden.

Tegenwoordig zijn ze ook gespecialiseerd in wijn en champagne! Zo kan je prachtige wijncadeaus kopen, of lekkere champagne samen met een mooi bloempje om je geliefde te verrassen.

De verzendkosten bedragen gemiddeld 7,95 euro. Je kan kiezen wanneer de bloemen afgeleverd moeten worden. Loopt er onverwachts iets mis en ben je niet thuis? Dan worden de bloemen bij de buren afgegeven. In het ergste geval wanneer zij ook niet thuis zijn, dan zal je een papiertje vinden in de brievenbus om Bloemen.net te contacteren voor een nieuwe aanmelding te regelen voor dezelfde dag.

Bij vragen kan je ook altijd de klantenservice contacteren.

Fruitmand

Ervaring van Timmo de Vlegel, toegevoegd op 1 november 2014

Als iemand in mijn omgeving een tegenslag heeft of in het ziekenhuis ligt bestel ik hier altijd een fruitmand.

Zelfde dag

Ervaring van Trijn, toegevoegd op 26 juli 2014

Was verjaardag van iemand vergeten, zag op Bloemen.net dat je nog diezelfde dag kon laten bezorgen, en het klopt nog ook.

» Bloemen.net Review

Mijn ervaring plaatsen