Bloemenzaak.nl ervaringen en beoordelingen

Bloemen bestellen en laten bezorgen? Dit kun je laten doen bij bloemenzaak.net. Zo heb je nooit meer slechte ervaringen met op het laatste moment nog langs de florist te moeten rijden. Deze webwinkel helpt je graag met alles wat je over bloemen wil weten. Niet zeker over deze webshop? Bekijk de beoordelingen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Bloemenzaak.nl

Bloemenzaak.nl is een onderdeel van het moederbedrijf Fleurtiek. Die winkel bestaat al sinds 1988. In 1994 zijn ze gestart met het online verkopen van bloemen. Ze waren er vroeg bij, want vanaf eind jaren negentig werd internet pas “gemeen goed”.

Bestel je de bloemen voor 12 uur, dan worden ze dezelfde dag nog bezorgd. Hoeveel tijd je nog hebt is direct duidelijk als je op de website komt. “Bestel binnen ... minuten en … seconden en je bestelling wordt vandaag bezorgd.” Dit is trouwens alleen voor de spoedpakketten. De andere boeketten worden altijd de volgende dag bezorgt.

Op de website kun je ook cadeaupakketten bestellen. Ze hebben pakketten voor de volgende gelegenheden: Romantisch, huwelijk, beterschap, verjaardag en geboorte.

Afhankelijk van je budget kun je een klein of groot boeket kiezen. Daarnaast kun je het boeket aanvullen met een kaartje, vaas en/of een cadeautje.

Ze bieden de volgende garanties. Je krijgt de bloemen die je ziet op het plaatje. Daarnaast moeten de bloemen ook minimaal 7 dagen goed blijven in een vaas. Bloemenzaak.nl noemt dit de vaasgarantie.

» Bloemenzaak.nl Review

Mijn ervaring plaatsen