Bloemenzaak.nl ervaringen en beoordelingen

Bloemen bestellen en laten bezorgen? Dit kun je laten doen bij bloemenzaak.net. Zo heb je nooit meer slechte ervaringen met op het laatste moment nog langs de florist te moeten rijden. Deze webwinkel helpt je graag met alles wat je over bloemen wil weten. Niet zeker over deze webshop? Bekijk de beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bloemenzaak.nl

Bloemenzaak.nl is een onderdeel van het moederbedrijf Fleurtiek. Die winkel bestaat al sinds 1988. In 1994 zijn ze gestart met het online verkopen van bloemen. Ze waren er vroeg bij, want vanaf eind jaren negentig werd internet pas “gemeen goed”.

Bestel je de bloemen voor 12 uur, dan worden ze dezelfde dag nog bezorgd. Hoeveel tijd je nog hebt is direct duidelijk als je op de website komt. “Bestel binnen ... minuten en … seconden en je bestelling wordt vandaag bezorgd.” Dit is trouwens alleen voor de spoedpakketten. De andere boeketten worden altijd de volgende dag bezorgt.

Op de website kun je ook cadeaupakketten bestellen. Ze hebben pakketten voor de volgende gelegenheden: Romantisch, huwelijk, beterschap, verjaardag en geboorte.

Afhankelijk van je budget kun je een klein of groot boeket kiezen. Daarnaast kun je het boeket aanvullen met een kaartje, vaas en/of een cadeautje.

Ze bieden de volgende garanties. Je krijgt de bloemen die je ziet op het plaatje. Daarnaast moeten de bloemen ook minimaal 7 dagen goed blijven in een vaas. Bloemenzaak.nl noemt dit de vaasgarantie.

Kleinere bos, met veel groen en weinig bloemen

Ervaring van Jasper, toegevoegd op 16 april 2020

Helaas slechte ervaring met deze partij. De bos was aanzienlijk kleiner dan wat er in de webshop wordt laten zien. Er zaten bovendien veel minder bloemen in en bevatten veel groen. De klantenservice was niet heel behulpzaam in het vinden van een oplossing.

Zeer goed

Ervaring van Mirel, toegevoegd op 2 september 2019

Zeer ruim assortiment bloemen en planten. Aanbod varieert per seizoen Kwalitatief zeer goede produkten Vriendelijk en deskundig personeel Nette winkel

SUPER

Ervaring van Arthur en Hellen Schagen, toegevoegd op 29 augustus 2019

Wij zijn super blij met de medewerkster die ons heeft geholpen om van een enkele roos een prachtig kadootje te maken. Ook was ze zeer geïnteresseerd voor wie de twee aparte rozen waren en ook waarom. Ze toonde oprechte belangstelling voor ons verhaal en hierdoor ontstond er een heel leuk en geanimeerd gesprek. Dit was de klant echt centraal zetten. Deze medewerkster en haar collega's verdienen een pluim. Wij bevelen deze bloemenzaak bij onze familie en vrienden aan.

Mooie en sterke planten

Ervaring van Joke, toegevoegd op 28 augustus 2019

Prettige sfeer en vriendelijke mensen in de winkel. De planten en bloemen worden goed en met plezier verzorgd. Bovendien zijn ze van een fantastische kwaliteit daardoor blijven ze je er enorm lang mooi en gezond. Complimenten!!

rode Roos

Ervaring van joep Beliën, toegevoegd op 27 augustus 2019

Gisteren kocht ik op Hoog Catharijne (Utrecht) een pracht exemplaar Rode Roos als presentje voor een Jarige Vriendin... Ik en ook Zij waren er super content over...!!! Hulde

KWALITEIT

Ervaring van Marcella, toegevoegd op 5 juni 2014

Hoge kwaliteit bloemen!

Suprise

Ervaring van Ellen Fisher, toegevoegd op 14 februari 2014

Verpakt in een grote doos een mooie bos rode rozen, en na een Erg blij dat ik was met deze verrassing.

uitstekende zorg voor bloemen

Ervaring van John, toegevoegd op 28 augustus 2013

bloemen hebben zelfs water bij levering, wat een service

» Bloemenzaak.nl Review

Mijn ervaring plaatsen