Blokhutvillage.nl ervaringen en beoordelingen

Lees reviews en ervaringen over Blokhutvillage en bekijk of deze webshop betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Blokhutvillage

Wil jij genieten van het buiten leven? Neem dan eens een kijkje bij Blokhutvillage.nl. Hier vind je alles wat je maar nodig hebt om van jouw tuin een plaats te maken waar je heerlijk kunt ontspannen en gezellig kunt eten met vrienden. Met de producten van Blokhutvillage.nl geniet je het hele jaar rond van je tuin.

Je vindt er onder andere blokhutten, chalets, overkappingen, veranda’s, tuinkamers, buitenverblijven, recreatiewoningen en houten bergingen. Daarnaast bieden ze je ook prachtige en luxe tuinmeubelen, barbecues, buitenkeukens en hottubs om je tuin helemaal mee af te maken.

Wil jij een plek om je auto beschut te parkeren? Ook dan kan je bij Blokhutvillage.nl terecht. Ze verkopen namelijk ook carports en garages. Voor iedere woonomgeving is wel een passend product te vinden.

Je hoeft bij Blokhutvillage.nl niet lang op je bestelling te wachten. Het grootste deel van hun producten is namelijk direct uit voorraad leverbaar. Bovendien betaal je voor verzending binnen Nederland en België bij bestellingen vanaf €950 helemaal geen leverkosten.

Ervaring van Mikko, toegevoegd op 13 maart 2015

Langsgereden bij de showroom, daarna online besteld, snelle levering goede prijzen.

Ervaring van Rory, toegevoegd op 20 september 2014

Hele goede webshop, prijs kwaliteit stukken beter dan bij winkels waar we eerst langs zijn geweest.

» Blokhutvillage Review

Mijn ervaring plaatsen