Bloomfashion.nl ervaringen en beoordelingen

Bloomfashion.nl is de online shop voor bekende merken in het wat duurdere prijssegment. Van Calvin Klein tot Denham je komt het allemaal tegen in deze online fashion shop voor mannen en vrouwen. Ervaringen met de shop lees je hier online terug inclusief de beoordelingen van klanten die je voorgingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bloomfashion

Bloomfashion.nl toont je op de webshop het uitgebreide assortiment van hun gelijknamige winkels 'Bloom Fashion' en 'Bloom Jeans' in Laren in Nederland. Op de website word je aan de hand van foto's en een promotiefilmpje alvast rondgeleid in deze winkels. Een divers gamma aan kledij van topmerken - zowel dames- als herencollectie- worden online via de webwinkel aangeboden. Ook accessoires en schoenen vormen een onderdeel van het aanbod. Heel wat stukken zijn aan scherpe prijzen online te vinden want er worden regelmatig deals en sales georganiseerd die tot een bezoekje aan de webshop uitnodigen.
Bestellingen worden zo snel mogelijk gratis of voor een klein bedrag wereldwijd aan huis geleverd. Daarvoor wordt er gewerkt met tariefzones zodat je makkelijk kunt uitzoeken hoeveel jouw bestelling aan huis je zal kosten. Wanneer het product je niet bevalt, is ook retouren of omruilen geen probleem. Indien je toch niet tevreden bent, staat de klantenservice via telefoon of mail voor je klaar!

Ervaring van Lianne, toegevoegd op 14 februari 2015

Onlangs in Laren bij Bloomfashion een spijkerbroek gekocht. Fijne medewerkster die een goed model uitzocht bij mijn lichaamsvormen.

Ervaring van Mark, toegevoegd op 12 september 2014

Mooie Woolrich jas gekocht bij Bloom fashion, hij zit als gegoten en is heel mooi, krijg er veel complimenten over.

» Bloomfashion Review

Mijn ervaring plaatsen