Bodum voor thuis ervaringen en beoordelingen

Bodum is al jaren een gerenommeerd merk met producten voor thuis. Van een professionele BBQ tot het maken van koffie en thee. Bodum maakt het allemaal mogelijk. Bodum voor thuis is een webshop met alleen maar Bodum apparatuur. In de ervaringen en beoordelingen lees je alle ervaringen met het merk Bodum en de service van de online shop.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Bodum-voor-thuis.nl

Een leuke web shop met verschillende producten voor in de keuken en op tafel. Van mooie theeglazen tot aan felgekleurde barbecues. Zelfs reserve onderdelen van de producten die op de site staan kan je hier vinden.

Sinds 1944 is het familiebedrijf Bodum bezig met mooie, innovatieve producten te combineren met design en functionaliteit. Door de leuke, moderne ontwerpen maakt Bodum steeds meer en meer internationale bekendheid. Van Parijs tot aan Tokyo vind je de leuke ontwerpen.

Elk product heeft een uitgebreide beschrijving over wat het is, wat je ermee kan en waar het van gemaakt is. Je vindt er een breed assortiment aan verschillende spullen voor in de keuken. Handige koffieglazen, complete theeglazen sets en goede kwaliteit messensets tegen een betaalbare prijs.

Is het voor 10 uur 's avonds besteld, wordt het de volgende dag thuis bezorgd. En boven de 50 euro dan zijn er geen verzendkosten. Daarnaast is er een 90 dagen retourgarantie. Ben je toch niet tevreden over het product, dan kan je dit kosteloos retourneren.

» Bodum-voor-thuis.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Bodum voor thuis ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews