BodyFashionWorld

Bodyfashionworld laat je verassen met onderkleding voor mannen, dames en kinderen. Ieder seizoen is er weer een nieuwe collectie met verassende producten waarmee je comfortabel voor de dag kan komen. De ervaringen en beoordelingen van klanten die je al voorgingen bij bodyfashionworld lees je hier online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over BodyFashionWorld

Bodyfashionworld.com is een online webwinkel met een uitgebreid assortiment van nachtmode, badmode, lingerie en ondergoed.

Doordat Body Fashion rechtstreeks verbonden is met de productie kunnen ze een eerlijke prijs rekenen aan de klant en terwijl zorgen zij voor goede arbeidsomstandigheden van het plaatselijk personeel in de naaiateliers.

Als je een order plaatst van meer dan 75 euro bij Body Fashion dan krijg je gratis verzending. Bedraagt je order minder dan 75 euro dan betaal je slechts 4,95 euro voor de verzendkosten. Als je voor 9u00 bestelt dan mag je jouw pakje de volgende werkdag bij jou thuis verwachten.

Regelmatig doet Body Fashion leuke acties waaronder grote kortingen of 3+1 gratis. Profiteer hier zeker van! Mis geen enkele promotie en schrijf je daarom in op de nieuwsbrief. Zo ben jij zeker dat je altijd op de hoogte bent over de laatste ontwikkelingen bij Body Fashion!

Je kan Body Fashion rechtstreeks contacteren als je advies of een vraag hebt. Je kan hun bereiken via e-mail, telefoon of via het online contactformulier. Elke benadering zullen zij zo spoedig mogelijk oplossen.

» BodyFashionWorld Review

Mijn ervaring plaatsen

BodyFashionWorld

Bekijk alle reviews