Bodystore ervaringen en beoordelingen

Koop bij bodystore.nl supplementen en vitamines om meer spiermassa te bouwen en gezonder te leven. Lees op onze website beoordelingen en ervaringen van andere klanten die al eerder iets gekocht hebben bij de Bodystore. Zo kun je in een oogwenk bekijken of dit een betrouwbare webwinkel is of niet. Altijd fijn om te weten waar je shopt, toch?

Mijn ervaring plaatsen

Over Bodystore

Vroeger was de sportschool een onbekend fenomeen voor het grote publiek. De sportschool? Een obscuur zaaltje ergens achteraf waar opgeblazen figuren met ijzer smeten en na de training aan de bar snode plannen smeden. Natuurlijk schromelijk overtrokken maar onbekend maakt onbemind.

Anno 2015 hoort de sportschool er gewoon bij. Stratenmaker, advocaat of huisvrouw. Iedereen gaat tegenwoordig. Concurrentie onder sportscholen is moordend.

Geheel in lijn met deze ontwikkeling is de komst van allerlei supplementen die net dat beetje extra geven. Zoals alle nieuwe ontwikkelingen overgewaaid vanuit de States.

Supplementen zijn ideaal om online aan te bieden. Wanneer de beschrijving duidelijk is met betrekking tot de ingrediënten, werking en gebruik is er verder geen obstakel om te bestellen.

Bodystore is aanbieder van supplementen. Het assortiment is minder ruim wanneer je dat vergelijkt met de concurrentie. De uitstraling van de site kan frisser. Misschien heeft dat te maken met de zwarte achtergrond. Grote plus van de site is het feit dat er ook informatieve artikelen over voeding en fitness te vinden zijn. Een grote plus!

Handige webshop

Ervaring van Alant, toegevoegd op 12 april 2014

Bezig met trainen voor ongeveer een half jaar, mijn traingsmaatje adviseerde me eens te kijken bij bodystore.

razendsnel reactie

Ervaring van Vos, toegevoegd op 3 april 2014

ik had een vraag over een product (stacker) en kreeg snel een reactie.

» Bodystore Review

Mijn ervaring plaatsen