Boekencentrum ervaringen en beoordelingen

Boekencentrum is een christelijke uitgeverij waar je terecht kan voor zingeving en literatuur van god. Naast de winkels kan je hier online terecht voor het kopen van je eigen bijbel of Psalmen. Ervaringen en beoordelingen van gelovige die je voorgingen lees je hier online over het boekencentrum.

Mijn ervaring plaatsen

Over Boekencentrum

Boekencentrum.nl is een goede webshop die vooral werken aanbiedt van Nederlandse auteurs. De site is dus meer dan de zoveelste online boekenwinkel die eenzelfde aanbod heeft als de gewone boekenwinkels in de stad. Boekencentrum.nl heeft geen uitgebreid aanbod, maar maakt dit tegenover andere boekenwinkels goed met zijn specificiteit. De meeste boeken die hier worden aangeboden zal je niet in elke boekenwinkel van Europa of de VS kunnen vinden. Het gaat hier dan vooral om non-boeken die handelen over zeer uiteenlopende onderwerpen en thema's. Liefhebbers van de humane en sociale wetenschappen zullen hier vooral hun gading kunnen vinden. Dit valt alleen al af te leiden aan de onderverdelingen die boekencentrum.nl hanteert om de boeken te klasseren. Er is hier een grote nadruk te merken op religieuze, filosofische en ethische thema's. Fans van de meer exacte wetenschappen zoals biologie, wiskunde of chemie zullen op boekencentrum.nl minder hun zin vinden. De webwinkel is echter wel een goede plaats voor werken over het geloof of thema's als de dood.

Specialisten

Ervaring van Jozef, toegevoegd op 17 januari 2014

Altijd als ik een bepaald boek zoek over mijn geloof ga ik als eerste naar Boekencentrum, grote kans dat ze hem hebben en anders bestellen ze hem voor me.

» Boekencentrum Review

Mijn ervaring plaatsen