Bongo ervaringen en beoordelingen

Met bongo.nl geef je letterlijk leuke ervaringen weg! Het beleveniscadeau Bongo is een soort waardebon, maar jij kiest waar je het aan uit geeft. Wil je iemand dus een dagje pretpark geven? Selecteer dan de pretpark Bongo. Weten wat anderen vinden van Bongo? Bekijk de beoordelingen van andere kopers van Bongo hier.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Bongo bon

Via de website www.bongo.nl kun je verschillende belevenisbonnen bestellen. Belevenisbonnen zijn leuke cadeaubonnen die de ontvanger kan verzilveren om een belevenis te doen. Je kunt hierbij denken aan activiteiten zoals een high tea, maar ook aan citytrips of spannende activiteiten zoals een vliegles.

Bongobonnen zijn er in allerlei soorten, maten en prijsklasses. Sommige bonnen zijn voor één of twee personen, maar er zijn ook belevenissen die je met het hele gezin kunt beleven. Daarnaast zijn er allerlei categorieën zoals welness, citytrips, actief of eten en drinken. Kortom: er is voor elke situatie en persoon wel een geschikte bongobon te vinden voor de prijs die jij in gedachten had.

Wil je een bongobon kopen voor iemand die je niet zo goed kent, dan bestaat er ook een mogelijkheid om een Bongo-waardebon te kopen van €25 of €50. De ontvanger van zo'n waardebon kan dan vervolgens zelf een bongobon uitkiezen die bij hem past.

» Bnogo bon Review

Mijn ervaring plaatsen

Bongo ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews