Booking.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk of Booking.com betrouwbaar is door de ervaringen en reviews van andere mensen te lezen op onze site.

Mijn ervaring plaatsen

Over Booking.com

Bij Booking.com kan je vakanties boeken. Het is een van oorsprong Nederlands bedrijf maar inmiddels is de site beschikbaar in diverse talen. Heb je vragen over een bepaald hotel neem dan contact op met het telefoonnummer van Booking.com
Bij de meeste hotels die worden aangeboden kan je bovendien gratis annuleren. Populaire bestemmingen op Booking.com zijn onder meer Parijs, Barcelona en New York.

ons verblijf in BB muilderzand in Almere

Ervaring van de laere nancy, toegevoegd op 14 september 2015

wij hebben een zeer slecht verblijf gehad. Het begon al bij aankomst.BB Muilderzand zit in een groot appartementsgebouw.Toen wij op de kamer aankwamen bleek de rustige kamer die wij hadden gevraagd een kamer juist aan de treinsporen te zijn,zeer lawaaierig,geen zicht op het meer zoals ze wel laten weten aan de potentieele klanten maar zicht op de treinen!!! De kamer zelf was relatief klein,een zeer kleine badkamer enkel voorzien van een douche en toilet.De lavabo was in de kamer + eten op de kamer in dergelijke kleine ruimte.Er was nergens geen kast om je kledij op te bergen.De ingang van het appartementsgebouw was zeer vuil en gaf geen goeie indruk.Voor ons was dit verblijf een afknapper en de gastvrouw was zeer grof geweest toen ik vertelde dat ik al 2 nachten niet had geslapen van het lawaai van de treinen.Ze zei ons dat we maar moesten afbollen.

Goede service

Ervaring van Jac, toegevoegd op 29 juni 2015

Ik boek al jaren bij Booking.com. Er zijn wel eens dingen anders gelopen dan gepland. Maar altijd goede service en bereidheid om problemen op te lossen.

PanoramaHotel GurgltalerHof in Tarrenz - Tirol

Ervaring van Hans Spit V & E, toegevoegd op 15 juni 2015

We zijn in mei en juni 2015 2 keer met 48 personen naar het PanoramaHotel GurgltalerHof in Tarrenz in Tirol geweest. Grote Klasse een fantastisch hotel met perfecte Gastvrouw en Gastheer. Keurige kamers - keurig ontbijtbuffet - prima avondeten, keurige bediening. We komen in 2015 nog 2 keer terug, september en oktober met 48 personen.

duurder dan in het hotel zelf

Ervaring van yolliejumper, toegevoegd op 29 mei 2015

In het begin steeds goede ervaringen. Laatste paar keer steeds meer gedoe (een geboekte kamer die geannuleerd word terwijl je al op weg bent en dan een hoop gezeur om iets anders te krijgen bijv.)Voor het laatste hotel dat ik via Bokking haf geboekt in Frankrijk, moest ik via Booking.com 15,00 per kamer, per nacht meer betalen, dan wanneer ik rechtstreeks zou hebben geboekt. Heb erover gebeld, maar dat was nu eenmaal bepaald door het hotel, zei Booking.com, daar konden zij niets aan doen. Toen ik dat in de beoordeling van het hotel vermeldde, heeft Booking dat verwijderd. Dus de beoordelingen zijn ook niet kosher.

Ervaring van Bory, toegevoegd op 9 januari 2015

Heel veel hotels, qua prijs zitten ze zeer goed in de markt.

altijd laagste prijs

Ervaring van Lars, toegevoegd op 1 december 2014

Als ik een hotel boek ga ik altijd meerdere sites af, ze zijn meestal de goedkoopste.

Ervaring van Marlies Venedaal, toegevoegd op 21 oktober 2014

Had nog een vraag over een hotel in Rome, had ze ff gebeld, heel aardige mevrouw aan de lijn. Ik kreeg bovendien nog handige tips.

» Booking.com Review

Mijn ervaring plaatsen