BookingMonkey ervaringen en beoordelingen

Boek bij bookingmonkey voordelig een auto voor wanneer je op vakantie gaat. Zo heb je altijd goed, veilig en schoon vervoer voor een voordelige prijs. Weten hoe andere mensen die een auto gehuurd hebben bij bookingmonkey deze webwinkel hebben ervaren? Lees hun beoordelingen en bekijk hun beschreven ervaringen hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over Booking Monkey

Op de website BookingMonkey.com kun je een auto huren. De site vergelijkt autoverhuurders over de hele wereld met elkaar en zo kun je uiteindelijk de beste verhuurder kiezen. Tot 48 uur voor het ophalen kun je de huur gratis annuleren.

Auto huren
Op de homepage van BookingMonkey.com kun je invullen op welke locatie, op welke datum en op welk tijdstip je de auto komt ophalen en op welke datum en op welk tijdstip je de auto terugbrengt. Om de exacte locatie te kunnen bepalen, moet je ook het land waar je vandaan komt, invullen op de website.

Daarna vergelijkt BookingMonkey.com de autoverhuurders wereldwijd en geeft een aantal opties. De prijs die bij deze opties staat, is voor zeven dagen verhuur. Bij de meeste verhuurders is de minimum leeftijd van de huurder 21 jaar.

All-inclusive
Bij het bedrag dat je betaalt voor het huren van de auto zit een ongelimiteerd aantal kilometers inbegrepen, de lokale belastingen vallen hier ook onder en ook de luchthaven toeslag hoort hier bij. Je hebt een aansprakelijkheidsverzekering, een aanvullende cascoverzekering en een diefstalverzekering.

vraag

Ervaring van R, toegevoegd op 15 oktober 2014

Via de site uitgekomen bij Hertz, maar ze hadden mijn reservering niet binnengekregen toen ik de auto kwam ophalen, hoe kan dit Bookingmonkeys?

Auto huren

Ervaring van DW, toegevoegd op 7 augustus 2014

Een auto gehuurd via bookingmonkey, de laagste prijs na het afgaan van diverse andere sites.

» Booking Monkey Review

Mijn ervaring plaatsen