Boska.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Boska.com en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Boska.com

Op de site boska.com vind je een webshop waar je alles op het gebied van kaas kunt bestellen! Van kaasrasp tot kaasfondu en van kaasplank tot kaasrasp. Wat je maar zoekt aan benodigdheden voor je kaas, hier kun je het vinden!

Boska is al jarenlang een familiebedrijf van de familie Bos uit Bodegraven, dat als credo heeft om van het eten van kaas een belevenis te maken. En dat doen ze zeker met al die mooie producten om kaas mee te verwerken! Sommige producten zijn echt een lust voor het oog.

boska.com verkoopt verschillende collecties. De explore lijn is strak vormgegeven en erg pratkisch. Life is authentiek en verfijnd; een echte eye-catcher voor op tafel. De pro collectie is er speciaal voor professionele hobby-koks die graag met het beste materiaal werken. En als laatste heb je de dutch collectie: typisch Hollandse producten met Delfts blauw en koeien. Kortom: voor iedereen is er wat wils!

WAT EEN BEDRIJF GEWELDIG!!!!

Ervaring van Hein Schmitter, toegevoegd op 21 februari 2017

Wat een bedrijf is Boska. Een bedrijf leer je pas echt kennen bij het afhandelen van een klacht. Er kan altijd wel iets verkeerd gaan hoe goed een bedrijf of haar producten ook zijn, maar bij het oplossen van de problemen kan en mag NIETS fout gaan. Bij Boska is dit echt GEWELDIG. Wij hadden een kaasfondue set gekocht, bij de derde keer dat wij deze set gebruikten brak de pot zo maar doormidden. Gelukkig heeft de aangekoekte kaas op de bodem de twee helften bij elkaar gehouden, zodat de vloeibare kaas niet weg kon lopen. Ik wist dat ik niets verkeerd had gedaan tijdens het gebruik en ik wilde daarom weten wat er evt. verkeerd gegaan is. Ik kreeg een hele vriendelijke dame aan de lijn en zij kon mij bevestigen dat alles wat ik gedaan had goed was en dat zij geen verklaring had voor het breken van de pot. Wel bedankte zij zich dat ik de moeite had genomen te bellen, omdat dergelijke informatie voor Boska belangrijk is. Zonder dat ik er om vroeg bood zij mij een nieuwe set aan en om te voorkomen dat het breken evt. weer zou kunnen gebeuren heeft zij mij een duurdere set op gestuurd. Deze is vandaag aangekomen netjes verpakt in cadeauverpakking! Dit is gewoon een eerlijk bedrijf dat kwaliteit wil verkopen GEWELDIG!!!!

Ervaring van Irene, toegevoegd op 9 mei 2015

Super mooie spulletjes, koop er regelmatig voor mezelf of als geschenk voor iemand anders.

Ervaring van M en G, toegevoegd op 9 maart 2015

Kaaskruller gekocht, snel in huis, prima kwaliteit, hadden er voorheen eentje van de blokker maar je merkt duidelijk kwaliteitsverschil.

» Boska.com review

Mijn ervaring plaatsen