BoumanOnline ervaringen en beoordelingen

Het vinden van een juwelier online is soms best lastig. Je wil wel een goede juwelier, maar online lijkt het een beetje tricky om een bestelling te plaatsen. Ervaringen met de juwelier heb je natuurlijk niet. Gelukkig kan je wel beoordelingen lezen van andere klanten op onze website. Zo heb je toch een beetje een idee van Boumanonline.

Mijn ervaring plaatsen

Over BoumanOnline

In 1974 werd door Jan Bouman een juwelierszaak in Culemborg opgericht.

Later is daar de webshop bijgekomen en ook daar kun je nu terecht voor een uitgebreid aanbod aan juwelen, sieraden, horloges, enz.

Met de webshop hebben ze bij Bouman al een aantal jaren achtereen de Thuiswinkel Award gewonnen.

Op de homepagina kun je een keuze maken uit sieraden, horloges, diamant atelier, bedelsieraden, accessoires, kids corner, membersale of nieuws. Ook kun je hier meer informatie vinden over Bouman. En er is een link naar de pagina met exclusieve aanbiedingen.

Wanneer je op bijvoorbeeld horloges gaat zoeken kun je nog weer verder selecteren door te kiezen uit geslacht, uurwerk, luxe, enz. Op de volgende pagina kun je je zoektocht nog verder verfijnen door kleur, soort band, soort glas e.d. aan te geven.
Hier vind je dan ook afbeeldingen van het betreffende artikel, meer informatie en je kunt overgaan tot bestellen.

De volgende merken worden zoal verkocht : Casio, Tissot, Glycine, Teno en Hamilton.

Boumanonline is aangesloten bij de Nederlandse Juweliers- en Uurwerkbranche.

Gratis cadeauservice

Ervaring van G, toegevoegd op 10 december 2014

Bedankt voor de gratis cadeauservice, alles was netjes verpakt, alleen nog onder de kerstboom leggen. Beter dan bij andere webwinkels waar je soms niet eens cadeaupapier kan uitkiezen.

horloge

Ervaring van Marije Es, toegevoegd op 26 april 2014

Fijn gevoel dat er ook nog een winkel in Culemborg is waar je langs kunt gaan. zeker met een horloge wat toch snel kapot kan gaan.

» BoumanOnline Review

Mijn ervaring plaatsen