Brandeal ervaringen en beoordelingen

Lees alle ervaringen over Brandeal.nl en beoordeel zelf of deze webshop betrouwbaar is. Een recensie kan positieve of negatieve ervaringen bevatten die zijn opgedaan bij Brandeal. Alle klantbeoordelingen bij elkaar geven een goed beeld wat je kan verwachten als je een aankoop gaat doen bij Brandeal.

Mijn ervaring plaatsen

Over Brandeal

Bij Brandeal kan je merkkleding kopen tegen enorm lage prijzen. Onder meer kleding van de merken Lacoste, Ralph Lauren en Armani. Elke dag verschijnen er nieuwe aanbiedingen, die een dag geldig zijn. De kleding kan zo goedkoop zijn omdat er op grote schaal wordt ingekocht bij de leveranciers. De verzending is gratis vanaf 100 euro en alle aankopen mag je binnen 14 dagen retourneren. Brandeal is aspirant lid van de Thuiswinkel. Betalen kan onder meer met ideal maar ook met een fashioncheque. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Almere. Het bedrijf bestaat sinds 2010 en heeft al duizenden klanten gehad. De levertijd bedraagt over het algemeen tussen de 7 en 10 werkdagen. Bij grote drukte kan het iets langer duren. Als je inlogt op jouw account kan je zien wanneer de levering zal plaatsvinden. De bestelling is ten allen tijde te volgen via Track & Trace. Regelmatig zijn er extra uitverkopen door middel van de Mega Outlet. Wil je geen dagaanbieding meer missen neem dan een abonnement op de nieuwsbrief.

2 maanden aan het wachten

Ervaring van Ivanka, toegevoegd op 29 november 2017

Slecht, puur slechte communicatie over dat een artikel er wel twee maanden over kan doen. En nog steeds niet binnen is! Na beklag, met moeite een artikel vooruit gestuurd ( na een maand) maar als ik aangeeft te willen annuleren, doen ze alsof ze gek zijn. NOOIT MEER EEN AANKOOP BIJ BRANDEAL!

belachelijk lange levertijden

Ervaring van Crywolf, toegevoegd op 16 september 2017

Was eerst voorzichtig met bestellen, door de slechte reviews op diverse sites. Maar toch wel redelijke ervaringen. Goed je moet wel langer wachten dan op andere sites. Producten zijn in ieder geval goed van kwaliteit en pasvorm. Laatste tijd gaat het echter steeds vaker mis. Want de levertijden zijn nu niet lang maar belachelijke lang. Denk rustig aan anderhalve maand. dat is toch echt niet meer van deze tijd!

Goede ervaring aankoop

Ervaring van Jantine, toegevoegd op 7 januari 2015

Zeer goede ervaring, snelle levering en de kwaliteit van de Cars Jeans broek is super! Echte deal voor die prijs. Mij zie je vaker bij Brandeal.

zeker wel betrouwbaar

Ervaring van D. van der Slikke, toegevoegd op 7 juli 2014

2 Ralph Lauren polo's besteld en had eerst mijn twijfels. De levertijd was ongeveer 14 dagen, wat dus best lang is. Maar de polo's zijn echt en goedkoop. Nergens anders ooit zulke goedkope Ralph Lauren polo's gevonden. Het pakketje met 2 shirts pastte ook nog door de brievenbus.

brandeal is goedkoop

Ervaring van Tim Coppens, toegevoegd op 5 februari 2014

las overal negatieve recensies dus twijfelde eerst enorm. Toch 2 chinobroeken besteld en ze zitten enorm lekker. Aanrader dus.Lekker goedkoop alles en elke dag nieuwe deal.

deals komen terug

Ervaring van Tipper, toegevoegd op 11 december 2013

is iets uitverkocht of ben je te laat, de deals komen terug

» Brandeal review

Mijn ervaring plaatsen