Brandsupply ervaringen en beoordelingen

Een actueel overzicht van ervaringen die gebruik hebben gemaakt van Brandsupply. Lees de beoordelingen en bekijk of je gebruik wilt maken van deze service. Alle beoordelingen zijn samen geven een betrouwbaar beeld van de service en producten van Brandsupply.

Mijn ervaring plaatsen

Over Brandsupply

Zoek je een logo kijk dan eens op Brandsupply.nl. Hier komen opdrachtgevers en ontwerpers bijeen door wedstrijden uit te schrijven. De ontwerpers zullen dus hard hun best moeten doen om als eerste uit de bus te komen. Het voordeel voor de opdrachtgever is dat hij vele logo‬ôs kan bekijken, gemaakt uit diverse invalshoeken. De keuze voor ontwerper en ontwerp kan na het aanschouwen van deze vele mogelijkheden. De opdrachtgever kan aangeven wat hij verwacht van zijn logo en zelf de prijs bepalen. Brandsupply zorgt dat de opdracht bij de ontwerpers onder de aandacht wordt gebracht. De winnaar staat zijn files en de rechten van het logo af aan de opdrachtgever. Voor ontwerpers ook een unieke kans om die opdracht te vinden die hem aanspreekt en bij zijn stijl past. Er kan ook een opdracht worden uitgeschreven voor het ontwerp van huisstijl of website. Vooraf betaald u een klein bedrag voor het uitschrijven van de opdracht, bij succes betaald u de rest van het door u bepaalde bedrag. Een samenkomst van kwaliteiten die elkaar zoeken.

Hoge kwaliteit

Ervaring van Renske, toegevoegd op 18 maart 2014

Wij besteden onze design opdrachten altijd hier uit, de designs zijn van hoge kwaliteit en je kan zelf kiezen wie uiteindelijk de winnaar wordt.

Snel en gevarieerd

Ervaring van Smartconnexion, toegevoegd op 1 februari 2014

Doordat wij vaak last minute opdrachten hebben maken wij regelmatig gebruik van Brandsupply. Binnen enkele dagen kan je al een design verwachten voor zowel kleine als grotere opdrachten.

» Brandsupply Review

Mijn ervaring plaatsen