Bresser Online ervaringen en beoordelingen

Bresser-online is een onderdeel van Folux en specialiseert zich in optische producten zoals loepen, microscopen en verrekijkers. Je hoeft dus niet ver te zoeken voor goede optische producten: bij Bresser vind je het. Ervaringen en beoordelingen bekijken van andere klanten van Bresser? Doe het hier!

Mijn ervaring plaatsen

Over Bresser online

Bresser-online.nl is een webshop gespecialiseerd in een breed scala van optische producten. Deze webwinkel is onderdeel van het bedrijf Folux. Folux heeft het importeurschap voor Nederland en België van het merk Bresser.
Het leveringsprogramma van bresser-online.nl is zowel breed als diep; het kent veel productgroepen en per productgroep is er een grote keus. Het risico van een dergelijk groot assortiment is dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken. De ontwerper van de website is zich hiervan blijkbaar bewust geweest en heeft er voor gekozen om aan de linkerzijde van de homepage een grote rij productgroepen te plaatsen. Iedere productgroep kent weer een aantal subgroepen waardoor het navigeren door de site eenvoudig en doeltreffend werkt.
Prettig is ook dat men de moeite heeft genomen bij ieder artikel een uitgebreide omschrijving en foto's te plaatsen. Bovendien worden onderaan de pagina relevante accessoires getoond en kun je ook zien hoeveel exemplaren er op voorraad zijn. Mocht je ondanks dat toch nog vragen hebben, dan kun je telefonisch contact opnemen met de klantenservice.

Verouderde webshop

Ervaring van Ard-Jan, toegevoegd op 8 juli 2014

Verrekijker besteld. Na 5 dagen in huis. Nadeel van een verouderde webshop vindt ik dat je het niet snel vertrouwd. Nieuwe webshop en ik zou geen twijfels meer hebben.

» Bresser online Review

Mijn ervaring plaatsen