Brievenbusbloemen.nl

Iemand verassen met een bloemetje is natuurlijk altijd leuk. Maar iemand moet natuurlijk wel thuis zijn om verrast te worden met een bloemetje. Brievenbusbloemen is handig voor als niet iedereen thuis is om een bos bloemen in ontvangst te nemen. Ervaringen en beoordelingen van klanten die je al voorgingen lees je hier online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Brievenbusbloemen.nl

Brievenbusbloemen.nl wil je graag iemand verassen of bedanken? Stuur ze een mooie bos bloemen.

Brievenbus Bloemen is een tof initiatief om je partner, familie of vrienden te verassen. Of het nu voor een verjaardag is, beterschap, geboorte... Een pakket verse bloemen zijn zeer attent.

De bloemen blijven vanaf aankomst zeker nog minimaal 1 week vers. Dit komt omdat de bloemen door Brievenbus Bloemen in speciale gepatenteerde folie worden gedraaid. Zodra je je een leuk paar bloemen hebt uitgekozen dan kan je kiezen in welke verpakking je wilt dat ze aankomen. Je kan er ook een persoonlijke boodschap samen met een wenskaart aan toevoegen. Zo heeft jou brievenbus bloem nog een extra waarde.

Bestel je de bloemen voor 18u00, dan mag je ze de dag erna gratis in je brievenbus verwachten. Bij internationale bestellingen worden er wel verzendkosten aangerekend. De levertermijn kan dan maximum 5 werkdagen bedragen.

Heb je vragen over je bestelling dan kan je de klantendienst van Brievenbus Bloemen contacteren. Dit kan je telefonisch doen of door het online contactformulier volledig in te vullen.

» Brievenbusbloemen.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Brievenbusbloemen.nl

Bekijk alle reviews