Bristol ervaringen en beoordelingen

Op onze site lees je ervaringen en beoordelingen over de Webshop van Bristol. Hoe is de verzending verlopen en hoe gaat Bristol om met klachten. Je komt er achter door alle beoordelingen over Bristol en haar producten te lezen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Bristol

Bristol is de belangrijkste en grootste discounter in schoenen en kleding in Nederland. Bij Bristol is het assortiment kleding en de accessoires die bij de kleding horen en schoenen zeer uitgebreid. Zij kunnen tegen een zeer scherpe prijs gekocht worden. Het is een self-service winkel die aantrekkelijk is voor het hele gezin. Momenteel zijn er 129 vestigingen in Nederland waar je terecht kunt.

Vernieuwing
Het winkelconcept wordt bij Bristol behoorlijk aangepast. Ze gaan uit van het kamer principe. Voor de dames is er een afdeling waarbij alles alleen voor de dames is. Zo ook voor de kids en de heren. Alle ruimten krijgen een aparte kleur.

Online shoppen
Ook met online shoppen blijft Bristol zeker niet achter ten opzichte van andere ketens. Door de website heel toegankelijk te maken zal men er gemakkelijker steeds naar terugkeren. Je kiest je product, selecteer het en vervolgens klik je op winkeltas. Dan wordt het product toegevoegd in de winkeltas. Zodra het is verzonden krijg je een e-mail met een trackingnummer. Dan kun je precies volgen waar het product is en wanneer het zal worden afgeleverd. Daarna ga je naar betalen en het wordt thuisbezorgd.

» Bristol Review

Mijn ervaring plaatsen

Bristol ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews