Bruiloft-feestwinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Bruiloft-feestwinkel.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Bruiloft-feestwinkel.nl

Op de website van Bruiloft-feestwinkel.nl vindt u alles wat voor een bruiloft van belang kan zijn. Dit kan zowel de decoratie zijn maar ook lopers, bedankjes, taart enzovoort.

Verzendingen
De verzendingen worden in een neutrale verpakking afgeleverd. U kunt dat bij uw thuis laten bezorgen of zelf ophalen bij een van de DHL afhaalpunten. Zendingen door DHL worden 4x aangeleverd. Na de 4demaal worden de pakketten terug gestuurd naar de afzender.
Voor het verzenden worden verzendkosten gerekend. Indien het bedrag minder is dan €199,00 dat wordt er €3,95 gerekend. Voor verzendingen onder rembours bedraagt dat €6,95

Levertijden
Binnen Nederland kan men voor 98% uitgaan dat het bestelde product binnen 24 uur wordt afgeleverd. Andere orders binnen 2 tot 5 werkdagen mits er al voor het artikel betaald is.

Terugsturen
Binnen 14 dagen heeft de ontvanger het recht om het artikel terug te sturen. U kunt binnen die 14 dagen de goederen passen, beoordelen en controleren. De goederen kunnen alleen in de originele verpakking worden teruggestuurd. Lees altijd eerst goed de voorwaarden om het artikel terug te kunnen sturen.

» Bruiloft-feestwinkel.nl review

Mijn ervaring plaatsen

Bruiloft-feestwinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews