Bruna ervaringen en beoordelingen

Lees alle beschikbare ervaringen over de webwinkel van Bruna. Sta je op het punt een bestelling te plaatsen bekijk dan eerst de beoordelingen. Zelf een mening achterlaten over deze webshop is ook mogelijk.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bruna

De Bruna heeft een uitgebreide website waar een groot aanbod van boeken te vinden is. Nieuwe boeken en de top 10 staan op de voorpagina, wat handig kan zijn als je op zoek bent naar een nieuw boek. Er zijn veel verschillende categorieën te vinden in zowel Nederlandstalig als Engelstalig.

De beoordelingen van de boeken staan er bij en klanten kunnen reviews geven. Zo hoef je niet op andere sites nog op zoek te gaan naar reviews. Als je in de webwinkel een boek voor 23.00 uur bestelt, heb je hem de volgende werkdag al in huis. De verzending van producten is altijd gratis.

Er zijn zowel echte boeken als e-books te koop. Ook heeft de Bruna een eigen app voor E-books, de BrunaTablisto. Dit is een digitale leesomgeving waar je boeken en tijdschriften kunt lezen en kopen. Naast het aanbod van boeken kun je bij de Bruna ook terecht voor tijdschriften en kantoor- en schoolartikelen. In de webwinkel is ook nog een koopjeshoek te vinden waar je artikelen vindt met korting. De koopjeshoek is overzichtelijk ingedeeld in verschillende categorieën.

Folder niet ontvangen

Ervaring van V. Lester, toegevoegd op 25 maart 2014

a.u.b tegen de bezorger van folders in de wijk Kerk en Zanen Alphen aan den Rijn zeggen dat wij de Bruna folder niet meer ontvangen. Dit speelt zich al 3 maanden.

Favoriete boekhandel

Ervaring van Ceser, toegevoegd op 4 maart 2014

Koop gewoon bij Bruna en niet bij Bol.com boeken zijn toch even duur en als er wat mis is dan loop je gewoon naar de winkel

» Bruna Review

Mijn ervaring plaatsen