Brunotti.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Brunotti.com en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Brunotti.com

De Italiaan Claudio Brunotti vestigde zich in 1979 in Scheveningen vanwege de ideale omstandigheden voor het beoefenen van windsurfen. In dat jaar is het merk Brunotti opgericht. Brunotti startte toen met het verkopen van windsurfkleding en boards.

In 1990 werd er aan het assortiment snowboardkleding toegevoegd. Uiteindelijk had Brunotti een complete kledinglijn voor sport en casual mode: je kunt sinds een aantal jaar ook bijvoorbeeld sweaters en jurken kopen bij Brunotti.

Op brunotti.com vind je allerlei soorten kleding van het merk Brunotti. Je kunt op deze website dames-, heren-, jongens-, en meisjeskleding bestellen. Uiteraard kun je er nog steeds boards, windsurf- en snowboardkleding krijgen.

Op deze website kun je tevens diverse soorten kleding voor het gewone strandleven bestellen: badpakken, bikini's en zwemshorts. Ook voor zonnebrillen kun je hier terecht. Ze zijn er in verschillende kleuren en designs.

In deze webwinkel kun je ook schoenen en slippers verkrijgen van het merk Brunotti. Het complete assortiment is op de website te vinden.

Ervaring van Irma, toegevoegd op 9 december 2014

Koop altijd mijn ski kleding van Brunotti, gaat jaren mee en ziet er mooi uit.

» Brunotti.com review

Mijn ervaring plaatsen