Budgetvalet.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Budgetvalet en lees of deze aanbieder veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Budgetvalet

Budgetvalet.nl is de online valet parking website voor voordelig parkeren op Schiphol. Met Valet Parking rij je gewoon richting de vertrekhal. De chauffeur staat al op je te wachten en na het uitladen van je koffers geef je de sleutels af. De chauffeur rijdt de auto naar een overdekte parkeergarage. Bij terugkomst staat de chauffeur je al netjes op te wachten in de aankomsthal. Je hoeft dus nooit te wachten en je kan direct instappen en wegrijden. Je hebt dus geen wachttijden en transfer nodig met budgetvalet.nl.

Mogelijkheid om onderweg te reserveren.

Moet je ineens onverwacht naar Schiphol? Geen probleem je kan budgetvalet.nl vooraf reserveren tot wel een paar minuten voor vertrek. Via de app reserveer je eenvoudig een chauffeur en deze staat je al op te wachten als je gaat vertrekken. Eventueel kan je ook nog eens achteraf op factuur betalen. Als je regelmatig vliegt dan kan je zelfs een maandelijkse factuur krijgen met de parkeerkosten via budgetvalet.nl.

Ervaring van Maurice, toegevoegd op 28 mei 2015

Op aanraden van een kennis gebruik gemaakt van Budget Valet, was nieuwe voor ons maar alles werkte perfect, fijn dat je je niet druk hoeft te maken over het parkeren zelf.

» Budgetvalet Review

Mijn ervaring plaatsen